Το Μορφοβούνι αποχαιρετά τον ήρωα Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο (8)

1 981
214
 
Σχόλια
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ. Ο ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟΣ , Ο-Λ-Ω-Ν Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO......AΣ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ, ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ......ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.-
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣE Κ-Α-Θ-Ε ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ, ΧΑΜΕΡΠ'Η ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑ ΩΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΥΑΙΝΑ 'Η ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΩΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ....), ΤΗ ΣΟΡΟ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ Μ-Α-Τ-Α-Ι-Α ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒ'ΗΤΗΤΗ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ: ΣΤΟ VIDEO ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗ Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΕΙΣΤΕ Α-Ν-Ε-Π-Ι-Θ-Υ-Μ-Η-Τ-Ο-Ι "ΥΑΙΝΕΣ" ΚΑΙ "ΚΟΡΑΚΙΑ", ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΣΤΕ: ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΜΥΓΑΚΙΑ.
Yiannis Drosos
Yiannis Drosos - Πριν 7 μήνες
...λίγο σεβασμό στον άνθρωπο που ''έφυγε'' (όπως και στους οικείους του) δεν βλάπτει!!
Ειλικρινά, μερικοί με τα σχόλια σας είστε αηδιαστικοί και εμετικοί!!!
Θα ήθελα να ήξερα (αν ήταν δικό σας άνθρωπος), πως θα νιώθατε αν έγραφαν κάποιοι άλλοι παρόμοια σχόλια; !!
Ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός
ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΟΥΥΥΥΑΑΑΑΑΧΑΑΑΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός
τώρα να βάλω τη γάτα μου να κλαίει..... ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!! Ανεβείτε σε ένα Boeing και αρχίστε να πέφτετε σαν τις σουλιώτισσες ως ένδειξη συμπαράστασης στον βλάκα ατζαμή πιλότο! τα καλαμπαλίκια μην μας πρήζετε, καραγκιοζαραίοι σκατέλληνες! πιο πολύ λυπάμαι το αεροπλάνο που διαλύθηκε (τζάμπα τα λεφτά!!!) και έγινε ζημία στο ΑΕΠ, παρά για το τετράποδο που το οδηγούσε! ΟΥΣΤ!
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Νίκος Ελευθερίου ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΤΗΝΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΤΗΓΑΝΟΚΈΦΑΛΕ ΠΟΥΣΤΆΛΒΑΝΟ ΑΝΑΡΧΊΔΙ ΤΡΆΒΑ ΨΏΦΑ ΡΕ ΤΕΛΕΊΩΜΕΝΕ ΒΡΩΜΌΠΟΥΣΤΑ ΑΝΑΡΧΊΔΙ!!!!!!ΣΤΟ ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΡΚΊΝΟ..
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Μιχάλης Μητρόπουλος ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ Μ'ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΙΣ' Α-Ν-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Σ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Νίκος Ελευθερίου ΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ Μ' ΕΝ' ΑΝΤΙΔΙ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, Τ-Ο-Σ-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!
Ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός
Super Puma θα στο ξαναπώ ακόμα μια φορά μπινεδάκο μου... ΠΟΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΜΑΓΕ ΠΟΥΣΤΡΙΓΚΟ!
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
η χήρα του Μπαλταδώρου, ο πατέρας του Μπαλταδώρου, η μάνα του Μπαλταδώρου, τα κωλόπαιδα του Μπαλταδώρου, το χωριό του Μπαλταδώρου, το σπίτι του Μπαλταδώρου, ο γείτονας του Μπαλταδώρου, ο ξάδερφος του Μπαλταδώρου, ο ψαράς που εντόπισε τα συντρίμμια του Μπαλταδώρου, η συνέντευξη του Μπαλταδώρου, η κηδεία του Μπαλταδώρου, ο επικήδειος του Μπαλταδώρου, ο τάφος του Μπαλταδώρου.
αναμένεται:
-ταινία μικρού μήκους: ο Mπαλταδώρος ψαροτουφεκάς
-κινηματογραφικές παραγωγές: με λένε Μπαλταδώρο / ο καλός, ο κακός και ο Μπαλταδώρος / το κλαρίνο του σμηναγού Μπαλταδώρου / o Μπαλταδώρος με τα ξανθά μαλλιά / ο πιλότος της καρπαζιάς / υπολοχαγός Nατάσσα εναντίον σμηναγού Μπαλταδώρου / τα έκανα θάλασσα.
-σουξέ της γλυκερίας : δεν είναι 'δώ ο γιώργος σου για να του λες τον πόνο σου αμάν γιαβρούμ αμάν κουζουμ
-βιογραφικό Μπαλταδώρου: απογειώνομαι
-τσόντες: τούρκος με ακτίνες γάμα(με) / αεροκωλικές αναχαιτίσεις / βαθύτερα δε γίνεται / θυσιάστηκα για το καυλί μου
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Μπά θα πάει πίσω στα τύρανα από εκεί που είναι η καταγωγή του τηγανοκέφαλου αλβανάκου.... βέβαια θα έρθει και ο φίλος του( ο γαμώ.....) και θα είναι ευτυχισμένα τα αλληλεγγύα ασπόνδυλα "αγοράκια"...…....θα "περιποιούνται" ο ένας τον άλλον...
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Κωστας Παπαδουλος Ο ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΩΛΥ'ΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ'ΦΥΓΕ Η.......<<<<<ΜΑΓΚΙΑ>>>>>.......ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ, ΑΞΙΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΕΙΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΗΡΕΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ' ΚΑΘ'ΑΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΕΚΛΑΨΑ ΣΑ ΝΑ'ΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ-ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒ'ΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ: ΦΥΣΙΚΟ Κ'ΑΛΛΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΨΥΧΗΣ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΖΗΛΕΨΕ Η ΜΟΙΡΑ........ΓΙ'ΑΥΤΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤ'ΟΤΑΤΟ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ-ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, (ΠΟΥ Ο-Λ-Ο-Ι ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠ'ΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ), ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ Γ-Ε-Ρ-'Ο, ΑΛΗΣΜ'ΟΝΗΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ Ρ'ΑΠΙΣΜΑ-ΜΑΘΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ 'ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΥΑΙΝΑ' ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ.......ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ "ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ" ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΜΕ...............Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ'ΑΣΠΙΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΙΩΝ'ΙΑ Η ΜΝΗΜΗ Κ-Α-Θ-Ε ΠΕΣ'ΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ.
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Super Puma είναι το σύνδρομο του αναρχοάπλυτου που δεν χορταίνει να τον γλεντάνε στη κοινωνία και θέλει να δοκιμάσει τους Μαλαισιανούς"επιβίτωρες".......τι να το κάνουμε το παιδί έχει άγρια γούστα ο σκληρός καριόλης!!
Katerina Ellina
Katerina Ellina - Πριν 7 μήνες
Poia arxidia kanoun dislike???axristoi..komplexikoi..arrwstoi.fuck you!!
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
ψάξε τον κώλο σου
Tripokaridos Phoenix
Tripokaridos Phoenix - Πριν 7 μήνες
Έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε άσχημα . Κρίμα στο παλικάρι καλό παράδεισο.
Ουρανία Παπαδοπουλου
Ουρανία Παπαδοπουλου - Πριν 7 μήνες
Καλό ταξιδι! Θα μείνεις στις καρδιές όλων των Ελλήνων και όχι μόνο...
Συλλυπητήρια και στην οικογένεια φυσικα😞😞😞
nuon jbuobuo
nuon jbuobuo - Πριν 7 μήνες
ΗΡΩΑΣ!!!!!!!
Mx Mike
Mx Mike - Πριν 7 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!
Jan Wizzarak
Jan Wizzarak - Πριν 7 μήνες
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 💕💕💕💕💕💕 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 💕💕💕💕💕💕
*Ο Θεός απέδειξε την αγάπη Του για μας, στέλνοντας τον Υιό Του Ιησού Χριστού, ο οποίος* *πέθανε και αναστήθηκε από τους νεκρούς για να μας δώσει την αιώνια ζωή.*
*Υποσχέθηκε επίσης να θεραπεύσει το σώμα σας.*
 (Απλά ζήτησέ)
Δημήτρης Σερεφιάς Σερεφιάς
Δεν λέω σίγουρα κρίμα το παιδι και αθάνατος.Αλλά έχω ενα παράπονο προς όλους σας,ξέρετε ότι τα παιδιά του θα παίρνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους σταθερά 9000 τον χρόνο εισόδημα;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ 7.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ;
ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΜΠΡΆΒΟ!
Olga Nikolaidou
Olga Nikolaidou - Πριν 7 μήνες
Μαλακισμενη φώκια κάθε γυναίκα της άθλιας ζωής σου!
Olga Nikolaidou
Olga Nikolaidou - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος Δυστυχώς για εσένα ή νοημοσύνη σου είναι μικρότερη από την κακία σου! Μπορώ και εγώ να βρίσω ,δεν θέλει τέχνη είναι ότι ευκολότερο ! Είναι αυτό που διαπρέπεις εσύ και κάποιοι άλλοι τσόγλανοι!
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
Olga Nikolaidou στ' αρχίδια μου τα παιδάκια και τα παπάκια. σε χέζω κι εσένα και τον παπά που σε πηδάει. όσο για το παιδί από πάνω είναι αδικημένο από μια χωρα γεμάτη μουνόπανα σαν εσένα που αποθεώνουν την ανικανότητα και δίνουν συμβουλές που προσβάλουν τη νοημοσύνη ακόμα και πίθηκου. "Μην μαζεύεις θυμό για το άδικο γιατί κάνει κακό στην ψυχή σου!" φτου σου μαλακισμένη φώκια
Olga Nikolaidou
Olga Nikolaidou - Πριν 7 μήνες
Γαμ......Γιατί θα πρέπει να είναι έτσι όπως τα λες? Μιλάς έτσι για δύο παιδάκια που έχασαν τον πατέρα τους και απευθύνεσαι σε ένα άλλο ορφανό παλληκάρι για να το κάνεις να αισθανθεί ακόμη ποιο αδικημένο.Δεν είσαι σε θέση να μιλάς ! Ποιος θέλει την γνώμη κάποιου με αυτό το" όνομα"?
Olga Nikolaidou
Olga Nikolaidou - Πριν 7 μήνες
Αγόρι μου έχεις δίκαιο σε αυτά που λες! Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δυστυχώς,το άδικο το ζούν πολλοί συνάνθρωποι μας.Μακαρι να ήταν διαφορετικά! Μην απελπίζεσαι είσαι μόνο 17 χρονών.Και αυτά τα παιδιά τον πατέρα τους θέλουν όχι τα χρήματα από τον θάνατο του (Δεν είναι για όλη τη ζωή τους). Μην μαζεύεις θυμό για το άδικο γιατί κάνει κακό στην ψυχή σου!Να έχετε υγεία εσύ και η μητέρα σου και να ελπίζουμε όλοι σε καλύτερες μέρες!
Techno Musica
Techno Musica - Πριν 7 μήνες
ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ ! ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ! ΑΣ ΗΣΥΧΆΣΕΙ Η ΨΥΧΟΎΛΑ ΣΟΥ ! ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΌ ΚΕΙ !
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Techno Musica ΕΧΕΙ ΧΤΙΚΙΑΣΕΙ, ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΗΟΜΟ ΗΑBILIS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΗΘΕΛΕ-ΘΕΛΕΙ ΝΑ........"ΠΑΡΑΒΓΕΙ" ΩΣ ΜΟΤΟΣΑΚ'Ο ΜΕ ΤΟ SUPER PUMA, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΦΡΙΧΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΦΥΛΟΥ. ΕΓΩ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝ'ΕΣΤΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΣΕ ΑΜΙΓ'ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΑΞΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΕΤΑΙ" ΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ.....ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΗΣΜ'ΟΝΗΤΟ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ, Λ'ΕΓΟΝΤ'ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! (....ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ.....)
Techno Musica
Techno Musica - Πριν 7 μήνες
ο γνωστός μάγκας του ιντερνετ! μέχρι να τον μαγκωσει κανένας το μουνοπανο
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Τουρκόσπορος ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΩΣ ΑΜΟΙΒ'ΑΔΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΛΑΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡ'ΗΜΑΤΟΣ!!!!!!! Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ 'ΕΜΜΕΤΡΑ ΑΝΑΞΙΟ ΓΙΔΙ ΑΦΟΥ Ε-Σ-Υ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ........(ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜ'ΕΝΟΥ ΣΟΥ)......ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ, ΕΓΩ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΩ ΑΠΛΩΣ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡ'ΑΓΜΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ, ΑΦΟΥ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Κ-Α-Ι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!!!! ΜΑ ΔΕ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ Σ-Υ-Ν-Ε-Χ-Ω-Σ ΠΑΡΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛ'ΙΚΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ Μ'ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΕΙ.............(ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ Ο ΣΥΝΘΕTΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ)
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
χα χα χα κάθε φορά που τρώς ψωλλοχάστουκο το παίζεις παλαμάς. πάντως είμαι συγκινημένος που με σκέφτεσαι και μου γράφεις ποίηση. εγώ όμως είμαι παλιόπαιδο και σε γράφω στ' αρχίδια μου.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Τουρκόσπορος ΕΛΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ <<<<<<ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕ ΠΟΙΗΤΗ>>>>>> (ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΒΙΤΣΙΟΖΕ, Ο-Χ-Ι ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΜΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ), ΣΟΥ'ΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΟΙΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η......<<<<<<ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ>>>>>> ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΟ SUPER PUMA, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ Τ'ΑΝΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚ'ΕΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΑ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙ'ΑΡΧΙΔΙΑ.........ΕΠ'ΕΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΦΥΤΡ'ΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΧΑΣΕ Κ-Α-Θ-Ε ΧΤΥΠΟ !!!!!!!!!!!!!!!!
PuppetGene
PuppetGene - Πριν 7 μήνες
Ρε φίλε, να υποκρίνεσαι σε αυτούς που σε ξέρουν ότι και καλά στενοχωρήθηκες επειδή είσαι εθνίκι ή ότι στα παπάρια σου επειδή όλα είναι καπιταλιστικά παιχνίδια, το καταλαβαίνω. Να λες μαλακίες για να πέσει βρισίδι στην ανωνυμία του Internet, προφανώς, γουστάρεις να βριστείς με κάποιον και περισσότερο να σε βρίσουν. Γιατί δεν κάνετε λίγο σεξ να ρθείτε στα ίσια σας; Θα μας πείτε τώρα ότι στενοχωρηθήκατε για κάποιον που δεν είχατε γνωρίσει ποτέ στην ζωή σας; Πόσοι άνθρωποι σκοτώνονται κάθε μέρα και στα παπάρια σας; Τέσπα, κάντε λίγο σεξ και θα δείτε, θα σας περάσει η φάση... Η αγαμία είναι το πρόβλημα, φέρνει νεύρα.
Evgenia Karali
Evgenia Karali - Πριν 7 μήνες
Καλό παράδεισο! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
xbox and mobile phone pro gamer
xbox and mobile phone pro gamer - Πριν 7 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
gacha_little_girl Chrysidou
gacha_little_girl Chrysidou - Πριν 7 μήνες
:( γιατί ρε ήταν η επιτας
Laura Windspell
Laura Windspell - Πριν 7 μήνες
Αθάνατος ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στην οικογένεια του που ανάθρεψε τέτοιο Ήρωα!!!
Δεν ξεχνάμε ποτέ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
Nickolas Nickolas
Nickolas Nickolas - Πριν 7 μήνες
Ποιος εκανε dislike να τον σκισω τον τουρκοσπορο
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Πράγματι το μουνί της μάνας σου το σαπιο της το έδωσα στο χέρι από το γαμήσι που της έκανα...... μεγαααααααλη καριόλα και σπερματορουφίχτρα η μανούλα σου
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
πράγματι. και γαμώ τις κηδείες
Vasia Touzopoulou
Vasia Touzopoulou - Πριν 7 μήνες
Καλό παράδεισο Γιώργο. Από τα καλύτερα παιδιά
Giannis Stratakis
Giannis Stratakis - Πριν 7 μήνες
και εγω θα γινω ηρωας
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
βγάλε το δημοτικό πρώτα και ξανασκέψουτο
Giannis Stratakis
Giannis Stratakis - Πριν 7 μήνες
αθανατος ! Ελλαδαρα !!
Nikos Milonas
Nikos Milonas - Πριν 7 μήνες
Πεθανε για ναμας σοσει
blackwinter
blackwinter - Πριν 7 μήνες
Που είναι ο τσίπ(ρ)ας;
blackwinter
blackwinter - Πριν 7 μήνες
O γιατρός του μας έχει πει να του λέμε "έχεις δίκιο". Πες του το κι εσύ να ηρεμήσει, γιατί τα φάρμακα πλέον δεν τον πιάνουν...
Athanassios
Athanassios - Πριν 7 μήνες
Ανθεληνας και πουτανακι της antifa μην του δινετε σημασια δεν ειχει επιχειρηματα και το μυαλο το δεν θα αλλαξει ποτε,αφηστε τον να τρωει σανο
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
κι αυτός πρέπει να υπόφερε από δυσλεξίες, αυτισμούς, βρωμόξυλο από μεθύστακες γονείς στο σπίτι, εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις. τουλάχιστον όμως εγώ δε βγήκα πούστης
blackwinter
blackwinter - Πριν 7 μήνες
έχεις δίκιο
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
δεν υπάρχει ορθογραφία στα οικογενειακά ονόματα. έτσι το έγραφε ο παππούς μου κι ο πατέρας μου. πχ κολοκοτρώνης δεν θα έπρεπε να είναι κωλοκοτρώνης;
hatsipetris Hatsipetris
hatsipetris Hatsipetris - Πριν 7 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Sofia Fydanaki
Sofia Fydanaki - Πριν 8 μήνες
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ Ο Θεός να τον εχει καλα Εκεί επανω ✈✈✈✈❓
Athanassios
Athanassios - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος ηρθες στην κηδια καποιου για να πεις αυτα που ακολουθας τρωγοντας σανο...ψοφο γαμωμανε
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
Athanassios είμαι ο γαμόθεος ρε μουνί, τη μάνα σου γαμάω εκεί που βόσκετε "οι πολλοί", χέζω και κατουράω
Athanassios
Athanassios - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος ρε καρκινε δαν βαρεθηκες να απαντας σε ολου χωρις επιχειρηματα? Καταλαβε το εισαι 1 και ειμαστε πολοι!!! Αυτα γραφε τα σε αλλα βιντεο μουνοπανο
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
λες να αρρωστήσει;
Kaizoku Gari
Kaizoku Gari - Πριν 8 μήνες
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς ΑΚΡΙΒΏΣ πέθανε ο πιλότος.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ??????
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
τράβα γαμήσου τσουτσούνι. το ξέρει η μάνα σου ότι παίζεις με το κομπιούτερ;
Athanassios
Athanassios - Πριν 7 μήνες
12 ειμαι αλλα λιγι ηθος δεν εχεις?? Τα λεφτα σκεφτεσαι ενω χαθηκε ενας δικος μας πιλοτος..τι να πω δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου τετοι σαν εσενα υπαρχουν πολλοι οταν ψωφησετε με το καλο θα καταλαβετε τι μαλακιες λεφατε
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
Athanassios έριξε 30 εκατ ευρώ στη θάλασσα για να κοιμάσαι εσύ ήσυχος (και με τα τσαρούχια;). τραβα πηδήξου μαλάκα βλάχο, τσοπάνη.
33 33
33 33 - Πριν 8 μήνες
Απειρο ενδιαφερον απο ανθρωπους που εμαθαν το ονομα του οταν δυστυχως πεθανε. Χιλιαδες ατομα ενιωσαν την αναγκη να πενθησουν διοτι ειναι σωστο . Ζητημα απο τους 10 η 2 να πονανε και απο τους 2 ο 1 ειναι η οικογενεια του. Το Vicarious τον Τool εξηγει πολυ καλα γιατι η τραγωδια τραβαει τα βλεμματα και μαλακωνει ακομα και αυτον που ουτε τον αδερφο του δεν θα επερνε τηλεφωνο να δει εαν ειναι καλα
Oxisthnkarta Toupolith
Oxisthnkarta Toupolith - Πριν 8 μήνες
Χωρίς καμία απολύτως πλάκα, τον είδα στον ύπνο μου και μου έλεγε κάτι... Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι...
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
κι εγώ τον είδα στον ύπνο μου και έκανε λέει ψαροντούφεκο
idea loading
idea loading - Πριν 8 μήνες
Καποιος πρεπει να την κανει αυτην την επικινδυνη δουλεια κ με αυτους τους γειτονες οι πτησεις αυξανονται αρα κ η επικινδυνοτητα .Δεν ειμαστε εμεις που προκαλουμε τους τουρκους μην το ξεχνατε αυτο Συλληπητηρια στους δικους του
PuppetGene
PuppetGene - Πριν 8 μήνες
Το αεροπλάνο το έριξαν Αμερικανοί για προφανής λόγους . Μην τρώτε κουτόχορτο.
PuppetGene
PuppetGene - Πριν 7 μήνες
Οι μασώνοι ο Σώρος κι οι ναίτες ιππότες
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
το αεροπλάνο το έριξαν οι εβραίοι με τη merkel και τον τσίπρα. μην είσαι μαλάκας
Basilis Baretos
Basilis Baretos - Πριν 8 μήνες
ΖΉΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΕΊΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΑΛΙΌ ΓΚΈΙ ΚΑΙ ΆΜΥΑΛΟΙ ΜΑΛΆΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΊ
Commander Shepard
Commander Shepard - Πριν 8 μήνες
Τι παροδία είναι αυτή με τα άσφαιρα όπλα; Ορίστε το μεγαλείο των ενόπλων δυνάμεών μας...
No Name
No Name - Πριν 8 μήνες
omg ive never seen so many greek people before
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΗΡΩΑ.Η ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΝΕΙ!!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΡΗΝΕΙ!!ΑΘΑΝΑΤΕ ΗΡΩΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ!!ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΕΤΕ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!!
DIMITRIOS
DIMITRIOS - Πριν 8 μήνες
Με αεροβόλα ρίχνουνε;
Θεοχαρης Σαμουηλιδης
Θεοχαρης Σαμουηλιδης - Πριν 8 μήνες
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
sPy stEf
sPy stEf - Πριν 8 μήνες
Αθάνατος!!!
X MOTO
X MOTO - Πριν 8 μήνες
Βρωμοτουρκοι ΓΑΜΩ τα dislike σας δεν σεβεσται ούτε τον άνθρωπο που πέθανε για την πατρίδα του.
believe _girl
believe _girl - Πριν 8 μήνες
ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΩΡΕ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ! ΠΡΟΣΚΗΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !
believe _girl
believe _girl - Πριν 7 μήνες
Super Puma 👏👏👏
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΑΜΙΑΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ Ο-Λ-Ε-Σ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ VIDEO ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑ'ΙΩΣ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΗ. ΤΙ 'ΟΥΡΤ!' ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΡΑΔ'ΥΝΟΥΣ ΗΟΜΟ HABILIS ??? ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣ'ΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗ ΣΒΗΣΕΙ ΒΙΑΣΤΙΚ'Α, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ 'ΟΥΡΤ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΓΙΑΟΥΡΤ !"
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Νίκος Ελευθερίου ρε καραγκιόζη καραφλόπουστα αυτοκτόνα με κωλοδάχτυλο μπας και ηρεμίσεις αλβανοαναρχίδι!!!!!!
believe _girl
believe _girl - Πριν 7 μήνες
Ποτε δεν σου ζητησα να με πηδηξεις γλυκε μου! 😊 αφου εχεις τοσες γκομενες ασε εμενα υσηχη και τραβα να βγαλεις το αχτι σου επανω τους! (ps. Μαθε να τρως χιλοπιτα ομως! Δεν θα ειμαι η πρωτη που θα σου ριξει!) αντε καλη τυχη!
Ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός
believe _girl σιγά μην σου δώσω και λεφτά για μου κάτσεις.. ΟΥΡΤ! εγώ εχω πολλές γκόμενες μωρή! η καράφλα μου και το μούσι μου δεν είναι για την σούφρα σου! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!
believe _girl
believe _girl - Πριν 8 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΡΕ! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ!
patrick vouho
patrick vouho - Πριν 8 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Σπαρτιάτης Λ
Σπαρτιάτης Λ - Πριν 8 μήνες
111 Ανθέλληνες και Άθεοι κάνανε Dislike...
Σπαρτιάτης Λ
Σπαρτιάτης Λ - Πριν 7 μήνες
Το τριτο μαγουλο του Κοκκινου ή τρολαρεις ή εχεις iq 50 ,δεν εξηγείται αλλιώς... Δεν μπορώ να ακούω άλλες ασυναρτησίες...Επίσης η δουλειά του βλάκα ήταν να μας προστατεύει και το γεγονός ότι πληρωνόταν για αυτό δεν αναιρεί το ότι πέθανε σαν Ήρωας...
Σπαρτιάτης Λ
Σπαρτιάτης Λ - Πριν 7 μήνες
Το τριτο μαγουλο του Κοκκινου Ανθελληνικό σκουπίδι όταν εσύ ήσουν σπίτι σου και εξυνες τα αρχιδια περιμένοντας ποτέ θα σε πάρει τηλεφωνο ο φίλος να βγειτε για καφέ έξω με τα λεφτά του μπαμπά, αυτος εδώ ο κύριος έκανε περιπολίες πάνω από Αιγαίο για να είσαι εσύ ασφαλής ΣΚΟΥΠΙΔΙ , μισανθρωπε, ελεϊνο υποκείμενο... Φυσικά και είναι ΗΡΩΑΣ... Πέθανε στο καθηκον... Στο καθήκον που έχουμε όλοι μας να προστατεύουμε την ΠΑΤΡΊΔΑ μας...
Στέφανος Καρ
Στέφανος Καρ - Πριν 8 μήνες
Αντίο φίλε.
Captain Stratos
Captain Stratos - Πριν 8 μήνες
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες που φυλάνε τη πατρίδα και πρέπει να τους τιμάμε! Καλό ταξίδι Γιώργο.
Makis Theoharakis
Makis Theoharakis - Πριν 8 μήνες
Ποιός ειναι αυτος ρε,βγαλτε το βιντεο να μπει ο Lil Pump πρωτος
Makis Theoharakis
Makis Theoharakis - Πριν 8 μήνες
αχ και υωρα αρχίζουν τα γλέντια χαχ
Τασος Ακαλυπτος
Τασος Ακαλυπτος - Πριν 8 μήνες
καλο ταξιδι αδελφε μου
miraculous ladybug and cat noir
miraculous ladybug and cat noir - Πριν 8 μήνες
Αυτό το πράγμα είναι #1 στις τάσεις
Giannhs 1967
Giannhs 1967 - Πριν 8 μήνες
Ειμαι πατριωτης,δεν ειμαι πολεμοχαρής..δεν πρεπει να εκδικηθούμε ομως για ολες αυτες τις ηρωικές ψυχες που επεσαν αθωα;
Απλα χρειαζομαστε μια εθνικη κυβέρνηση
Giannhs 1967
Giannhs 1967 - Πριν 8 μήνες
John Papadopoulos αυτοι ηταν ανεκαθεν ετσι απλα δεν μπορουσαν να εκφρασουν τις αποψεις τους οπως τώρα..οταν καποιος εχει ελπιδες ως προς την σωτηρία και την γνωση παντα μενει στην απεξω γιατι ετσι εχουν ρυθμισει να ειναι τι σύστημα
John Papadopoulos
John Papadopoulos - Πριν 8 μήνες
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως όταν ο Έλλην είχε παρά στην τσέπη και όλα πήγαιναν ρολόι προ κρίσης, η ΧΑ ήταν ανύπαρκτη, τώρα που έχουμε ήδη γίνει βορά για τα αρπαχτικά είτε από δύση είτε από ανατολή, τους έπιασε όλους ο πόνος για την Πατρίδα...
Giannhs 1967
Giannhs 1967 - Πριν 8 μήνες
John Papadopoulos ο Ελλην Ηλιας Κασιδιαρης..η χρυση αυγή δηλαδη,ειναι ικανη απ οτι φαινεται,χτυπαει το αφελληνιστικο σύστημα
John Papadopoulos
John Papadopoulos - Πριν 8 μήνες
Και ποίος θα ηγηθεί αυτής της εθνικής κυβέρνησης ωρέ ψηλέ? Απ'ότι βλέπεις η πλειονότητα των "εθνικοφρόνων" προσανατολίζεται στη ΧΑ με τα mein kampf και τις σημαίες του τρίτου ραιχ! Από τέτοια κυβέρνηση, καλύτερα ΚΚΕ και ανταρσύα!
DimmyLVEVO
DimmyLVEVO - Πριν 8 μήνες
Γιατί τέτοιες τιμές; ένας άνθρωπος που πέθανε στο καθήκον. Δε πέθανε για τη πατρίδα, δε τον σκότωσαν βίαια, επέλεξε ένα επάγγελμα που έχει τους κινδύνους του, και μόνος του έριξε το αεροπλάνο, αλλά βέβαια, όταν η χώρα αυτή τιμά κάγκουρες που κλωτσάνε το τόπι λες και είναι θεοί, πως να μη τιμήσουν και το πιλότο; καλό παράδεισο...
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
DimmyLVEVO ΑΠ'ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.
Spinni
Spinni - Πριν 8 μήνες
Κρίμα...
Να μπαίνει κάτι που όντως αξιζει στις τάσεις,μαζί με Lil Pump και Μάνο...
Αργυρού 13
Αργυρού 13 - Πριν 8 μήνες
Καλό παράδεισο λεβέντη
Revolution GR
Revolution GR - Πριν 8 μήνες
Πόνεσε η ψυχή μας.... Όλων των Ελλήνων. Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει ΉΡΩΑ
Sokratis ELL
Sokratis ELL - Πριν 8 μήνες
Αιώνια Τιμή και Δόξα σε όσους Έλληνες και Φιλέλληνες στην διαδρομή της Ελληνικής ιστορίας έδωσαν την ψυχη τους και την ζωή τους για την Ελλάδα μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ....ΠΑΡΩΝ
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Sokratis EL ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΚΡΑΤΗ.
Sofia
Sofia - Πριν 8 μήνες
silipitiria
Jaskit Stepkit
Jaskit Stepkit - Πριν 8 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
gdp fan
gdp fan - Πριν 8 μήνες
αλβανοι τούρκοι αναρχοαπλυτοι οι εχθροί του έθνους εξοντωστε τους πριν είναι αργα.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
- - . ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ Ε-Δ-Ω ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ??? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ,ΤΟΥΣ "ΒΑΡΑΜΕ" ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΙ Ο <<<<<<κύριος>>>>>> ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΧΩΡΙΣ Κ-Α-Ν ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ- "ΑΓΓΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ" ΜΟΥ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ε-Δ-Ω ΣΤΟ VIDEO ΚΗΔΕΙΑΣ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΩΝ......ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
spiros ster
spiros ster - Πριν 8 μήνες
Γειαα
Ωραία videos
Ωραία videos - Πριν 8 μήνες
https://www.youtube.com/watch?v=3gJGAJXK2W8
TERROR-TURK
TERROR-TURK - Πριν 8 μήνες
Haha he is dead haha i love it greeek gay is dead
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
TERROR-TURK ....A GREEK PIECE OF ADVICE TO A TURKISH PIECE OF SHIT: STICK YOUR F-I-L-T-H-Y FLAG INTO YOUR EVEN FILTHIER BOTTOMLESS ASSHOLE, RUN VEEEEEEEEEEERY FAST TO HAVE A THRUST, TAKE OFF AND FLY UP IN THE SKY TO MAKE US SEE IF YOU ARE SUCH A GOOD FLYER AS OUR GEORGIOS BALTADOROS WAS. YOUR HAPPY DAYS ARE NUMBERED WHEREAS YOUR DARK BLACK DAYS ARE GOING TO BE COUNTLESS.......TAKE A LOOK AT OUR CHRISTIAN ORTHODOX PROPHECIES AND LAUGH N-O-W THAT YOU CAN, FOR YOUR WORTHLESS EXISTENCE ON THIS PLANET, ALL YOU TURKS BASTARDS. SOON ENOUGH YOUR LAUGHTERS WILL FADE AWAY, JUST LIKE YOUR FILTHY NATION WILL.....
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Your mother...she is the best teatcher in bukake......like all muslim goats.....türkgay mongol motherfucker!!!!!!!!!now go back to your mother's hole and sleep well mongol
Lefteris Arxondas
Lefteris Arxondas - Πριν 8 μήνες
TERROR-TURK παλιοκαριολη τουρκε
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
TERROR-TURK give me another reason to call you barbarian
• TheCoverMan •
• TheCoverMan • - Πριν 8 μήνες
Αυτός ο τύπος που έχει το κανάλι εκμεταλευτηκε έναν θάνατο ενός ήρωα για να πάρει προβολές ... Άμα πας στο καναλι του έχει ανεβάσει 10+ βίντεο με το ίδιο περιεχόμενο και το ίδιο όνομα ....
• TheCoverMan •
• TheCoverMan • - Πριν 7 μήνες
Το τριτο μαγουλο του Κοκκινου σωστος
Theo 12
Theo 12 - Πριν 8 μήνες
Καλο παραδεισο!
ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΑΝΕΣ
ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΑΝΕΣ - Πριν 8 μήνες
ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΥΚΟΣΠΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΙΘΗΑ ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΙΝΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΑ ΣΑΣ ΜΙΡΗΖΕΤΕ .
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΙ, ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΜΑΤΕ ΗΣΙΧΑ .ΟΥΞΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Υ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΛΟΕΒΡΕΟΤΟΥΚΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
ΚΥΨΕΛΙΩΤΗΣ+ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ <<<<<<ΚΥΡΙΟΙ>>>>>> ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ. ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΑ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ...ΑΝΤΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΓΝΩΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ("ΤΣΙΜΠΑ ΕΝ'ΑΝΤΙΔΙ" Ο ΕΝΑΣ, "ΤΣΙΜΠΑ ΕΝ'ΑΝΤΙΔΙ" Ο ΑΛΛΟΣ, ΓΕΜΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ'Ι'ΣΩ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΡΑΜΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
κυψελιώτης ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΥΛΗ, (ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ), ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΑΡ'Η, ΑΠΟΒΛΑΚΩΜ'ΕΝΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΕ VIDEO ΚΗΔΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ ΠΙΛΟΤΟΥ, (ΧΩΡΙΣ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ), ΑΠΛΑ ΚΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο-Ν ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ....."ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" KAI ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, Σ' ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ Η ΚAREN, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ USER NAME), ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ: "ΓΕΛ'Α Ο ΜΩΡΟΣ, ΚΑΝ ΤΙ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΝ ΕΙ"
Sia Kwnstantinopoulou
Sia Kwnstantinopoulou - Πριν 8 μήνες
Καλο παραδεισο...να προσεχεις τα παιδακια σου και την γυναικα σου απο εκει ψηλα οπως παντα εκανες....!!!
MrIronchris
MrIronchris - Πριν 8 μήνες
Δόξα και τιμή στον Ήρωα!! Τουρκόχοιροι θα τα πληρώσετε όλα κάποια μέρα και μάλιστα με τόκο...
GTCGR
GTCGR - Πριν 8 μήνες
ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΕΤΑΙ
N.G.E. ELLAS
N.G.E. ELLAS - Πριν 8 μήνες
τα dislike ειναι απο κουμουνια, συριζαιους, απλυτους, άθεους, και γενικά όλοι η πλεμπα αυτού του τόπου....
Gasper gaming
Gasper gaming - Πριν 8 μήνες
Επιτέλους κάτι που μας τιμά ως έθνος στις τάσεις στο καλό Γιώργος Μπαλταδωρο τα έδωσες όλα για εμας και ελπίζουμε να είσαι καλά
VS CHAT#99
VS CHAT#99 - Πριν 8 μήνες
Ο Θεος να τον αναπαυσει
Καλη δυναμη, κουραγιο και ελπιδα στους δικους τους ανθρωπους
Ολοι οι Ελληνες σας συμπονουμε και προσευχομαστε
Φίλιππος A ο Μακεδών
Φίλιππος A ο Μακεδών - Πριν 8 μήνες
78 μουνόπανα συριζαίοι κάνανε dislike
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος .....ΤΣΙΜΠΑ ΕΝ' ΑΝΤΙΔΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΕΣΥ ΛΟΥΛΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
ακόμα νευράκια; τσίμπα και το άλλο
Φίλιππος A ο Μακεδών
Φίλιππος A ο Μακεδών - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος ψοφα σκουπιδι. Ουτε ο διαολος δεν σου αξιζει τρυπιε
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
έλα ρε τσαντίστηκες; τσίμπα ένα αρχίδι
Φίλιππος A ο Μακεδών
Φίλιππος A ο Μακεδών - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος γαμώ τον πούστη πατερα σου, την ζωη σου και τον αντιχριστο σου συριζαιικια παλιοπουσταρα
Αλεξανδρος 1
Αλεξανδρος 1 - Πριν 8 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Ποπη Μακριδη
Ποπη Μακριδη - Πριν 8 μήνες
Ενας ακομα ηρωας προστεθηκε! Για την πατριδα πεθαινουν αυτοι οι ανθρωποι γεναιοι μεχρι το τελος!😢😢💯
idea loading
idea loading - Πριν 8 μήνες
Ποπη Μακριδη ναι
Constantinos Chrysovalantis Mourlas
Constantinos Chrysovalantis Mourlas - Πριν 8 μήνες
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ.ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΑΘΆΝΑΤΟΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.
Dodo Dodo
Dodo Dodo - Πριν 8 μήνες
Sta @@ mas
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Triggered kid ψοφα λίγο να δω κάτι
Χαρη Λαππα
Χαρη Λαππα - Πριν 8 μήνες
Καλο ταξιδι στον αδικοχαμενο σμηναγο🌹🌹
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Άμα δεν παραβίαζαν οι Τούρκοι τον ελληνικό εναέριο χώρο, το παλικάρι σήμερα θα ζούσε. Γαμω την τουρκια
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 7 μήνες
Καλύτερα που δεν είσαι. Κάτι τέτοιοι μόνο να ντροπιαζετε το έθνος ξέρετε. Συμφωνούμε σε αυτό ότι δεν είσαι Έλληνας. Αγγλία να μείνεις. Οπότε αφού δεν είσαι Έλληνας φαντάζομαι δεν θα έπρεπε να σχολιάζεις σε βίντεο που αφορά την Ελλάδα και σε κάθε σχόλιο στο βίντεο να γράφεις τις μαλακιες σου. Εκτός και αν αυτό το κάνεις σε βίντεο από όλες τις χώρες
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 7 μήνες
Το τριτο μαγουλο του Κοκκινου η χώρα σας λες. Ποια είναι η χώρα σου; στα παπαρια μου εσύ και τα greeklish σου μαλάκα. Άμα δεν σε ένοιαζε δεν θα σχολιάζες στο θάνατο ενός παιδιού. Αντέ γαμησου εσύ και οι άλλοι δύο κομπλεξικοί που τρολαρετε σε όλα τα σχόλια εδώ μέσα.
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 7 μήνες
Θα το ξέρεις από προσωπική εμπειρία απλυτε. Στο δημοτικό δεν σου έμαθαν να γράφεις ελληνικά;
TERROR-TURK
TERROR-TURK - Πριν 8 μήνες
🇹🇷
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Türkgay i put the curan in your mother ass......motherfucker bastard mongol!!!🖕🖕🖕🖕
Γιώτα Μ
Γιώτα Μ - Πριν 8 μήνες
Garbage do you know the word respect?you came here to provoke?Omg 1st time i feel hate for a (human)..Go kill your self pls cause i couldnt.
GATE-7- ULTRAS
GATE-7- ULTRAS - Πριν 8 μήνες
TERROR-TURK hey mongol! How many gayturks died in afrin? :-D :-D :-D they will all go to hell.. Allah is not real and coran is fake..
TERROR-TURK
TERROR-TURK - Πριν 8 μήνες
😂
nikgog
nikgog - Πριν 8 μήνες
pedia kidia ke i ali pirobolane ton theo i prospathoun na xtipisoun to pnebma tou nekrou pou anebeni
btw krima. Zoi tou, logos mas
Katerina Papa
Katerina Papa - Πριν 8 μήνες
Δοξα,και τιμη στον ηρωα μας.Στο αετοπουλο των αιθαιρων στο παλικαρι ολων μας. Να ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 8 μήνες
ας έμενες στο χωριό να φιλάς πρόβατα βρε παιδάκι μου αλλα ήθελες να φοράς στολή, να βγάζεις γκόμενες
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Καπετάν Μαλάκας (ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ USER NAME, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ PHOTO ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ) ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ 'ΕΛΕΟΣ' ΒΛΕΠΩ......ΝΟ ΜΕRCY ON SUCH SHALLOW AND DISTURBED MINDS.... Ο ΗΟΜΟ HABILIS KAI ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΓΓΛΙΣΤ'Ι ΠΩΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙ........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ...Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΔΙΑΜΕΤΡ'ΗΜΑΤΟΣ ΝΙΛΑ ΕΠΑΘΕ.........ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΠΕΙΡΟ Ο ΚΟΚΟΒΙ'ΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Μ-'Ο-Ν-Ο ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ !!!!!!!!! Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
Τουρκόσπορος ΠΟΙΟ ΕΣΒΗΣΑ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ????? ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ?????? Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ XA ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ.....ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΟΜΩΣ Ε-Σ-Υ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: '24 ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ'......ΣΤΗΝ kota ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΟΥΜΙΣΤΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ?????? ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΕΛΙΟ.....ΕΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΒΡΕΕΕΕΕ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.....Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ LOL XA XA XA XA XA XA XA
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
sou esteila e mail to pires? apanta mou nte. tha eimaste kota stis 6-7 pao gia ipno hope to see you and karen. ciao
Καπετάν Μαλάκας
Καπετάν Μαλάκας - Πριν 7 μήνες
εγώ έχω καλό εδώ, εσύ απορώ.. όταν έρθεις kota kinabalu να μου πεις. είμαι αρκετά κοντά μπορεί να βρεθούμε. ξεκίνησες η ακόμα;
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 7 μήνες
καλά αυτή τον έχει παίξει. λέει τα μισά στα εγγλέζικα τώρα. γάμα την μωρέ κι εσύ όλο με μαλακίες ασχολείσαι. στο κανάλι σου δε μπορώ να μπω έτσι όπως τα γάμησες και πρέπει να σου μιλήσω. καλά πού το βρήκες το internet εκεί πέρα;
Aggelikh Gkouma
Aggelikh Gkouma - Πριν 8 μήνες
adika efiges blepeis se pire konta tou o ueos
GATE-7- ULTRAS
GATE-7- ULTRAS - Πριν 8 μήνες
"Εκει που ισιωνει ο αετος, οι γλαροι δεν πετανε.." ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος βέβαια μπορεί να πέσει στην κωλοτριπιδα σου και να χαρείς λίγο και εσύ
GATE-7- ULTRAS
GATE-7- ULTRAS - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος ουτε το προσωνυμιο σου δεν εχεις γραψει σωστα ηλιθιε και πιανεις στο πιποστομα σου εναν ηρωα. Ξεφτυλισμενε "αντρα".
GATE-7- ULTRAS
GATE-7- ULTRAS - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος μαθε ορθογραφια ρε γαμωμανε. Κοροιδευεις ρε ξεφτυλισμενε τον νεκρο? Μαλακα, καραγκιοζακο του κερατα.
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 8 μήνες
εκτός βέβαια κι αν ο αϊτός πέσει στο ίσιωμα, οπότε οι γλάροι και πετάνε και γελάνε
Aggelikh Gkouma
Aggelikh Gkouma - Πριν 8 μήνες
kalo paradiso agori mou
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος προφανώς και γίνονται λάθη. Ειδικά τότε που ο πατέρας σου δεν σε πέταξε μια μαλακία
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 8 μήνες
καλά που του το είπες γιατί μπορεί να πήγαινε στον κακό παράδεισο. λάθη γίνονται βλέπεις...
Alex Papavasileiou
Alex Papavasileiou - Πριν 8 μήνες
Αθάνατος!!!!
sas varethika
sas varethika - Πριν 8 μήνες
πως φαινεται σε μερικους οτι ειναι τουρκοσποροι μετα τα 400 χρονια σκλαβιας......οι αρχαιοι ελληνες τιμουσαν τους νεκρους τους......ειναι δυνατον ενας νοημον ανθρωπος να βριζει εναν νεκρο που δεν μπορει ν υπερασπιστει τον εαυτο του?ντροπη σας.....
Ελληνας Ελληνας
Ελληνας Ελληνας - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος ρε πανε σε κανα γιατρο αρρωστε που κυκλοφορεις κι αναμεσα μας...βρωμοπουστρα μονο εδω μεσα ξεσπαθωνεις φανταζομαι γιατι αν τα ελεγες αυτα παραεξω δεν θα την ειχες καθαρη
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος σαν του λόγου σου πουτανας γιε
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 8 μήνες
δεν τους τιμούσαν όλους. τους μαλάκες τους κράζανε κι αυτοί
AllKindzOfGainz 69
AllKindzOfGainz 69 - Πριν 8 μήνες
ΚΑΡΚΊΝΟ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Π ΈΚΑΝΕ DISLIKE
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Γαμόθεος χώσε το σφυροδρέπανο στη σούφρα της μάνας σου της παρτουζιάρας πουτανόγριας ρε πουτανογέννητε αναρχίδα κουμουνιστοσημορήτη.... καρκίνο σου εύχομαι ολόψυχα!
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
Γαμόθεος για ποιον πουτσο σου λες. Προφανώς αυτόν που χώνεις στον κωλο του πατέρα σου μπασταρδε
Γαμόθεος
Γαμόθεος - Πριν 8 μήνες
μπα που να φας τη γλώσσα σου για τον πούτσο μου μιλάς. έπεσε πάνω στο κουμπί κατά λάθος δεν έχει μάτια να δει. μαλάκα
Βασια Παπ.
Βασια Παπ. - Πριν 8 μήνες
Αθανατος!!!κουραγιο στην οικογένεια!!
deppy Κf
deppy Κf - Πριν 8 μήνες
Καθίκια Τουρκοι ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!!!!!! Εύχομαι ο Θεός να έχει δίπλα του το παλικάρι μας..... Αθανατος
maik p.
maik p. - Πριν 8 μήνες
Ακόμα και εδω μεσα μαλώνουν ελληνες . δεν άντεχω ρε φιλε για κλαματα ειμαστε . αντι να ενώσουμε της δύναμης μας να σωσουμε την χωρα που εχει περικλοθει απο οχιες και απο φίδια
maik p.
maik p. - Πριν 8 μήνες
George Prasinos φιλε μ θελουν να τραβήξουν την προσοχή για αυτο το κανουν ξερουν οτι αμα πανε σε ενα βιντεο που μιλαει υπερ της ελλαδας και βρίσουν ολοι θα ασχολήθουν μαζί τους , μερικοί ειναι βιτσιοζοι τους αρεσουν να τους βριζουν για γραψτε τους στα παπαρια σας να δεις για ποτε θα εξαφάνιστουν . με το να τους βριζεις Αλλαζει κατι ? οχι !!! το μονο που θα γινει ειναι να χαλαστης γτ πεφτεις στο επίπεδο τους που ειναι μεσα στα σκατα της αγγελας :π
George Prasinos
George Prasinos - Πριν 8 μήνες
maik p. Ρε φίλε πως να γίνει αυτό όταν βλέπω τον άλλον τον 'Γαμοθεο' σε κάθε βίντεο που έχει σχέση με Ελλάδα να τρολαρει και ντροπιαζει την χώρα πολύ άσχημα. Ακόμα και σε αυτό το βίντεο. Ακόμα και για έναν νεκρο. Πάντοτε ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας ήταν ο εαυτός της.
maik p.
maik p. - Πριν 8 μήνες
ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ '21 ναι αυτο ειναι το προβλημα οτι ελληνες χτυπούν ελληνες
ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ '21
ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ '21 - Πριν 8 μήνες
Δεν μαλώνουν Έλληνες, φίλτατε. Μαλώνουν Έλληνες με ανθέλληνες.
TheMikro
TheMikro - Πριν 8 μήνες
Αδερφέ μας Γιώργο μπαλταδωρο
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
🇬🇷Τανάγρα 331 Μοίρας Πολεμικής Αεροπορίας
🇬🇷Σμηναγός Μπαλταδώρος Γιώργος 3 Ιουνίου 1984 -12Απριλίου 2018
🇬🇷Καταγωγή Μαυροβούνι Καρδίτσας.
🇬🇷παρών
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
grigoris papadopoulos
grigoris papadopoulos - Πριν 7 μήνες
Super Puma Αυτο ακριβως, ειναι θρασιμια, ανωμαλα ανθελληνικα αποβρασματα.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
grigoris papadopoulos ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ: ΟΙΚΤΡΗ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ Μ-Π-Ο-Ρ-Ω, ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΠΩ ΠΩΩΩΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΨΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜ'ΕΝΑΝΕ "ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ", ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ Τ'ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ.
grigoris papadopoulos
grigoris papadopoulos - Πριν 7 μήνες
Super Puma Στο yt και οχι μονο... Ολοι αυτοι οι τυποι εχουν σαπισει εσωτερικα, δε μπορουν να νοιωσουν κατι περα απο το τομαρι τους, που να καταλαβουν για Ηρωες. Τα υψηλα ιδανικα για τα οποια αξιζει να θυσιαστει καποιος δε τους αγγιζουν. Κατα βαθος ειναι να τους λυπαται κανεις, προκαλουν οικτο.
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
grigoris papadopoulos ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ 'ΕΤΕΡΟ ΤΡΟΛ, Ο ΗΟΜΟ HABILIS no 2..... ΤΟ ΤΑΚΙΜΙ ΤΟΥ Ο 'ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ', ΠΟΥ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ....ΜΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η JULIETTA ILIADOU ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.....
sosialist
sosialist - Πριν 8 μήνες
Αντί να σκεφτόμαστε την οικογένεια, καθόμαστε και φτιάχνουμε σενάρια τι να πω.. συλλυπητήρια απλά...
idea loading
idea loading - Πριν 8 μήνες
sosialist ισχει
Primo Primo
Primo Primo - Πριν 8 μήνες
οσο πολλοι Ελληνες θα χαζευουν σαρβαιβορ και τουρκικες σειρες ,καποιοι αλλοι Ελληνες θα τους προστατευουν απο αερα και θαλασσα στον χρονο αυτον .
Κωστας Παπαδουλος
Κωστας Παπαδουλος - Πριν 7 μήνες
Το τριτο μαγουλο του Κοκκινου πατέρα σου έχει κοκκινίσει από τα πουτσοσκάμπιλα αναρχίδα γαμώ την πουτανογέννητη οικογένεια σου.... πουστάλβανο
Φανατικός Αντικομμουνιστής
Του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μπολσεβίκος
Μπολσεβίκος - Πριν 8 μήνες
Που να σας λέγαν ότι το παλικάρι δεν έπεσε για την πατρίδα του αλλά για το ΝΑΤΟ ώστε να μην χαθούν τα συμφέροντα στο Αιγαίο...
Emperor Nazuz
Emperor Nazuz - Πριν 8 μήνες
+Μπολσεβίκος η τουρκια ειναι στο νατο , το νατο δν ειναι μπουρδελο να φευγεις οποτε θες και μαλιστα σμρ ο ΓΓ του νατο ειπε πως δν τον ενδιαφερουν τα ελληνοτουρκικα
Μπολσεβίκος
Μπολσεβίκος - Πριν 8 μήνες
Emperor Nazuz Καθόλου όταν οι υδρογονάθρακες έχουν γίνει πεδίο συγκρούσεων όχι δύο χωρών αλλά δύο διαφορετικών ιμπερεαλιστικών δυνάμεων Η Αμερική(που την εκπρωσοπούμε εμείς) και η Τουρκία που αλλάζει συνέχεια στρατόπεδα
Emperor Nazuz
Emperor Nazuz - Πριν 8 μήνες
Νατο δν εχει σχεση σε αυτο σκεψου πριν μιλησεις
Greece - Mapping
Greece - Mapping - Πριν 8 μήνες
:(
Christine Masse
Christine Masse - Πριν 8 μήνες
Δε φοβόμαστε ούτε τους Τούρκους, ούτε κανεναν! Έχουμε άξια παιδια και αυτό είναι αποδεδειγμένο! Ας προσευχηθουμε για παγκόσμια ειρήνη προς τιμήν του σμηναγού.
Tony Delis
Tony Delis - Πριν 8 μήνες
Τούρκοι τον ριξανε και για τα μπάζα που λένε για τι είπαν ψέματα η στρατιωτικοι άμα μαθευτεί κάτι τέτοιο ξέρουμε όλοι την κατάληξη ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
I heard u were afraid to say my name on ur record
Αθάνατος
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ - Πριν 8 μήνες
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Super Puma
Super Puma - Πριν 7 μήνες
ΣΟΥ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΖΗΛ'ΟΦΘΟΝΕ......ΑΝΘΕΛΛΗΝ, ΑΝΟΡΘ'ΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚ'ΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ?????? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚ'ΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕ, ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΡΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΣΜ'Α ΚΑΙ ΞΥΣΕ !!!!!! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ: ΕΙΣΑΙ Α-Γ-Ν-'Ω-Μ-Ω-Ν. ΕΝΩ Ε-Σ-Υ ΞΥΝΟΣΟΥΝ 'Η ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ, ΕΓΩ ΚΑΙ KAΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΔΙΝΑΜΕ ΜΑΧΗ" ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕΣ 'ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΕΣ ΥΑΙΝΕΣ', ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΑΝ ΣΑ "ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟΥ TOY VIDEO ΚΗΔΕΙΑΣ. MIA ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΞΕΡΑΣΕ ΧΟΛΗ Κ-Α-Ι ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ "ΑΘΑΝΑΤΟΣ". ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ Σ'ΕΚΕΙΝΟΝ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ <<<<ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ>>>>, ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ.....ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ: Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΠΑ'Ι'ΡΑΚΙ !!!!! ΑΓΩΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΔΙΝΑΝΕ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΒΡΕΘ'ΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ....ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ'ΛΕΙΨΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΘΩΝΙΑ ?????? Υ.Γ. ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΟΥ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ Η ΜΙΑ 'ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΥΑΙΝΑ' Ο-Λ-Α ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO AYTO ΚΑΙ.....ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ ?????? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΣΑΙ....ΕΙΜΑΙ Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Η ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕΣ.....ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ - Πριν 7 μήνες
Super Puma αν δεν εισουνα μαλακας θα εισουν παλικάρι διάλεξες όμως να εισαι 1 παπαρι.... δικαίωμα σου....
Επόμενο