VizionPlusAlbania
VizionPlusAlbania
  • 56 531
  • 268 429 529
  • 41
  • Εγγράφηκε στις 15 Ιούλ 2011
Televizion Satelitor Kombetar me vendim te KKRT-se, bazuar ne ligjin nr.8410 dt.30.09.1998 "Per radion dhe televizionin publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise" si dhe ne ligjin 8655, dt. 31.07.200 "Per disa ndryshime ne ligjin nr.8410, dt.30.09.1998 "per radion dhe televizionin publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise"

Βίντεο
Gerdeci, 10 vjet dhimbje - 18 Mars - Vizion Plus - Speciale
Gerdeci, 10 vjet dhimbje - 18 Mars - Vizion Plus - Speciale
Πριν 2 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Pak e njihnin Gerdecin dhe shume me pak kishin degjuar...
Bypass Show - 18 Mars 2018 - Pjesa e parë - Show - Vizion Plus
Bypass Show - 18 Mars 2018 - Pjesa e parë - Show - Vizion Plus
Πριν 13 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/bypassshow facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Moderuar nga Agim Bajko, ky format risjelle ngjarjeve kryesore...
Bypass Show - 18 Mars 2018 - Pjesa e dytë - Show - Vizion Plus
Bypass Show - 18 Mars 2018 - Pjesa e dytë - Show - Vizion Plus
Πριν 13 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/bypassshow facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Moderuar nga Agim Bajko, ky format risjelle ngjarjeve kryesore...
Bypass Show -  Mars 2018 - Pjesa e tretë - Show - Vizion Plus
Bypass Show - Mars 2018 - Pjesa e tretë - Show - Vizion Plus
Πριν 13 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/bypassshow facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Moderuar nga Agim Bajko, ky format risjelle ngjarjeve kryesore...
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.2 - Vizion Plus - Quiz Show
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.2 - Vizion Plus - Quiz Show
Πριν 14 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Quiz Show prodhuar ne bashkepunim me Lotarine Kombetare. Nje tornado me para qe do tu perfshije...
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.3 - Vizion Plus - Quiz Show
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.3 - Vizion Plus - Quiz Show
Πριν 14 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Quiz Show prodhuar ne bashkepunim me Lotarine Kombetare. Nje tornado me para qe do tu perfshije...
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.1 - Vizion Plus - Quiz Show
Tornado me Para - 18 Mars 2018| Pj.1 - Vizion Plus - Quiz Show
Πριν 14 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Quiz Show prodhuar ne bashkepunim me Lotarine Kombetare. Nje tornado me para qe do tu perfshije...
News Edition in Albanian Language - 18 Mars 2018 - 19:00 - News, Lajme - Vizion Plus
News Edition in Albanian Language - 18 Mars 2018 - 19:00 - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 16 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Main news of the day in Albanian language.
COVER - Pjesa e tretë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
COVER - Pjesa e tretë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
Πριν 16 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTv Nje program nga Orinda Huta. Nje format, shtylla kryesore e te cilit do te jete menyra e te jetuarit....
COVER - Pjesa e parë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
COVER - Pjesa e parë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
Πριν 16 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTv Nje program nga Orinda Huta. Nje format, shtylla kryesore e te cilit do te jete menyra e te jetuarit....
COVER - Pjesa e dytë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
COVER - Pjesa e dytë - 18 Mars 2018 - Lifestyle - Vizion Plus
Πριν 16 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTv Nje program nga Orinda Huta. Nje format, shtylla kryesore e te cilit do te jete menyra e te jetuarit....
News Edition in Albanian Language - 18 Mars 2018 - 15:00 - News, Lajme - Vizion Plus
News Edition in Albanian Language - 18 Mars 2018 - 15:00 - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 19 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Main news of the day in Albanian language.
Mbështetësit e Frrokajt në protestë përpara policisë në Lezhë - News, Lajme - Vizion Plus
Mbështetësit e Frrokajt në protestë përpara policisë në Lezhë - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 20 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Qytetarë të Lezhës kanë dalë sërish në një protestë,...
Rama përuron pallatin e sportit “Dhimitraq Goga” - News, Lajme - Vizion Plus
Rama përuron pallatin e sportit “Dhimitraq Goga” - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 20 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Gjithmonë kur ka mundësi, kryeministri Rama i rikthehet...
Gjiknuri tek Unaza e Madhe: Hapen rrugët ndihmëse tek Komuna e Parisit - News, Lajme - Vizion Plus
Gjiknuri tek Unaza e Madhe: Hapen rrugët ndihmëse tek Komuna e Parisit - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 20 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Të gjithë banorët e zonës së Komunës së Parisit...
Veliaj mbjell ullinj në zonën e Kërrabës - News, Lajme - Vizion Plus
Veliaj mbjell ullinj në zonën e Kërrabës - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 21 ώρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Shërbimi zjarrfikës i bashkohet nismës për mbjelljen...
Blendi Klosi prezanton projektligjin për koston e mbetjeve - News, Lajme - Vizion Plus
Blendi Klosi prezanton projektligjin për koston e mbetjeve - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 21 ώρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi, ne një...
Prokuroria kontroll pasurive të 39 të arrestuarëve për trafik - News, Lajme - Vizion Plus
Prokuroria kontroll pasurive të 39 të arrestuarëve për trafik - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 22 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Pas arrestimit te 39 personave dhe shpalljes ne kërkim...
Çështja “Gërdeci”, familjarët shpresojnë tek reforma - News, Lajme - Vizion Plus
Çështja “Gërdeci”, familjarët shpresojnë tek reforma - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν 22 ώρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Ne 10 -vjetorin e tragjedisë se Gërdecit, familjaret...
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 4 - Show Humor - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/albanianpazar facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera,...
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 3 - Show Humor - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/albanianpazar facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera,...
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/albanianpazar facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera,...
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Al Pazar - 17 Mars 2018 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/albanianpazar facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera,...
News Edition in Albanian Language - 17 Mars 2018 - 19:00 - News, Lajme - Vizion Plus
News Edition in Albanian Language - 17 Mars 2018 - 19:00 - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV.
Rritet niveli i liqenit te ohrit - News, Lajme - Vizion Plus
Rritet niveli i liqenit te ohrit - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Era e forte në Ohër shkaktoi dallgë të forta duke...
News Edition in Albanian Language - 17 Mars 2018 - 15:00 - News, Lajme - Vizion Plus
News Edition in Albanian Language - 17 Mars 2018 - 15:00 - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV.
PS: Ndjekje penale për Bashën - News, Lajme - Vizion Plus
PS: Ndjekje penale për Bashën - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Numri dy i Partisë Socialisteve Taulant Balla i ka bere...
Nuk përjashtohet hetimi i Llallës - News, Lajme - Vizion Plus
Nuk përjashtohet hetimi i Llallës - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Ndërprerja e vetingut nuk përkthehet ne mbyllje te...
Rehabilitohet Krasta në Elbasan - News, Lajme - Vizion Plus
Rehabilitohet Krasta në Elbasan - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi përfaqësuesi...
Goditen 7 grupe, dërgonin emigrantë në SHBA e Kanada - News, Lajme - Vizion Plus
Goditen 7 grupe, dërgonin emigrantë në SHBA e Kanada - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Policia e Shtetit arrestoi 39 persona në disa qytete...
Gjelbërohet Unaza e Madhe në Tiranë - News, Lajme - Vizion Plus
Gjelbërohet Unaza e Madhe në Tiranë - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Teksa kane mbetur vetëm nga 21 Marsi, Dita Botërore...
Bregu: Basha të thotë të vërtetën - News, Lajme - Vizion Plus
Bregu: Basha të thotë të vërtetën - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Ish-ministrja e integrimit Majlinda Bregu i ka bere thirrje...
Hetimet për pronat në Shëngjin - News, Lajme - Vizion Plus
Hetimet për pronat në Shëngjin - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV Prokuroria pritet të zgjerojë hetimet për përvetësimin...
Basha: Jo hetim politik Frrokajt - News, Lajme - Vizion Plus
Basha: Jo hetim politik Frrokajt - News, Lajme - Vizion Plus
Πριν ημέρα
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV instagram.com/vizionplustelevizion twitter.com/VizionPlusTV 24 ore pas arrestimit te kreut demokrat te Bashkisë...
Oktapod - Majlinda Bregu - 16 Mars 2018 - Vizion Plus - Variety Show
Oktapod - Majlinda Bregu - 16 Mars 2018 - Vizion Plus - Variety Show
Πριν 2 ημέρες
www.vizionplus.tv facebook.com/VizionPlusTV twitter.com/VizionPlusTV facebook.com/TurjanHyska28 instagram.com/turjanhyska/ twitter.com/turjanhyska...
Kristjana Mata
Kristjana Mata - Πριν 3 μήνες
a i keni lajmet e drekes te 07 mars 2013? a mund ti gjejm dhe ne youtube?
Sansi Sea
Sansi Sea - Πριν 8 μήνες
mundeni ts merni nje video time!!
igli b
igli b - Πριν χρόνο
Perpara tre ditesh trasmetuat ne kanalin tuaj Sofren Tironse 2016, a do e publikoni edhe ketu ne youtube?
ushtria Popullore
ushtria Popullore - Πριν 2 χρόνια
ku munte te gjeje Parade ushtarake Shqiptare te 2004 os te 2007 ne qofte se ka mundesi tma dergoni videon flm per mir kuptimin
kopliku koplik
kopliku koplik - Πριν 3 χρόνια
pershendetje a ka mbarue lugina e ujqerve kurthi a parzoten me tregoni
DRAMA CITY
DRAMA CITY - Πριν 3 χρόνια
Vendosni videon e noizyt se po e presim
I pretend not to have strong opinions
I pretend not to have strong opinions - Πριν 3 χρόνια
a do e hiqni ate video me torten gjat pavarsise , se vetem se i tregon botes se ca kemi bere , per vete e pam sa te duash
hajdin vllasa
hajdin vllasa - Πριν 4 χρόνια
pershendetje satf i nderuar serjalin stuhija a mund ta ndjek ne kanolin tuaj ne youtub se deri me tani nuk pash as edhe nje pjes qe e keni publiku
Klevis Shehi
Klevis Shehi - Πριν 4 χρόνια
A jeni ne rregull apo jo .. po kur do vazhdoi filmi __??? Nje pyetje e dua brenda Oress
Eri Rama
Eri Rama - Πριν 4 χρόνια
kam 1pyetje mund ta shikojm ne you tobe ato emisodet e Griselda Blanco bosja Cocaine?edhe ate emisionon me tatuazhe!!??
erv200
erv200 - Πριν 4 χρόνια
Kam nje vrejtje. I be thirrje kanaleve Shqiptare qe ta ndalojne huazimin e gjuhes Shqipe ne stacionet e tyre.Kam vite qe e shikoj kete gje dhe nuk duroj dot me, po semurem nga stomaku nuk po mundem ti shikoj dot stacionet Shqiptare. Ju lutem ndryshoni rrugen dhe filloni te flisni 100%Shqip se na semuret me keto fjalet e huaja qe po degjoj te stacionet e juja. Ndalo Huazimin E gjuhes Shqipe, Ndalo Huazimin E gjuhes Shqipe, Ndalo Huazimin E gjuhes Shqipe. Ju Faleminderit
bledi nelaj
bledi nelaj - Πριν 4 χρόνια
perse nuk keni nje grupim me te mire te vidjove te by-pass show. eshte e veshtire t'i gjesh pjeset e reja te hedhura ne you tube.Duhet te beni dicka per programin me perfaqesues te vizion plus qe sot pa frike eshte nje nga programet qe vertet te ben te qeshesh sot ne shqiperi.Shpresoj te merrni parasysh kerkesen ose me mire te themi lutjen dhe mundesisht si staf te ktheni nje pergjigje sipas mundesise. Me respekt Bledi
olsy slim
olsy slim - Πριν 4 χρόνια
esht i vetmi kanal qe kur e sheh online nuk meret vesh asgje se shkeputet cdo dy fjale e keni serverin per ibret
Elza D
Elza D - Πριν 5 χρόνια
Nuk mund te gjejme pjesen 3 per alpazar 9 mars 2013. Ju lutemi na ndihmoni. Flm
GANJA ganjaclub
GANJA ganjaclub - Πριν 5 χρόνια
Everyone knows that trafficking MARIJUANA IS PROHIBITED. And where laws, permits TRAFFICKING MARIJUANA, and why it does not legalize, as alcohol and tobacco? I DO NOT KNOW WHOM ADDRESSED THIS QUESTION? WHY DO PEASANTS OF THE EARTH, NOT can grow marijuana, and take HARVEST STATES, thus improving their social position and billions INCOME IN STATE PENALTY. WHY DOES THIS MAFIA? WHY SO PROFITABLE BUSINESS NOT monopolized by the state? Who Benefits?
GANJA ganjaclub
GANJA ganjaclub - Πριν 5 χρόνια
And why people who want to buy cannabis MUST intercourse with a mafia, thereby putting themselves at risk and are wary of police persecution? Is it not better if they ACQUIRE Cannabis special place by the State. Where are DIRTY MONEY? Why ordinary people can not engaged in this business, plant seeds, watered, grow, harvest, delivered to the state and thereby earn a living CLEAN MONEY.
GANJA ganjaclub
GANJA ganjaclub - Πριν 5 χρόνια
Обращение к главам Государств! Уважаемые Господа Президенты! Каждый из Вас выходец из народа, который выбрал Вас главой государства. По истечении полномочного срока, Вы вновь становитесь рядовым гражданином своей страны. За время правления, хоть один раз позаботьтесь о народе. Люди перестали Вам верить.
GANJA ganjaclub
GANJA ganjaclub - Πριν 5 χρόνια
Они хотят верить в то, что, когда нибудь марихуана будет легализована и не будет преследоваться законом. Задумайтесь над этим, пока Вы на большом посту. Ведь завтра, когда вы вновь окажетесь в окружении народа, нужно будет с совестью смотреть им в глаза. Это самое благородное достижение Президента, завоевать любовь и уважение своих граждан.
quaresma7besiktas
quaresma7besiktas - Πριν 5 χρόνια
gretz from turkey
ТоД
ТоД - Πριν 5 χρόνια
Kosovo is Serbia! Fuck Albania!
Lintor Osmenaj
Lintor Osmenaj - Πριν 5 χρόνια
A jane hedhur ne youtube te gjitha edicionet dhe te gjitha pjeset e te gjitha edicioneve te Etheve te se premtes mbrema? Flm per mirekuptimin. :))
AlbaniaFC Arlindo
AlbaniaFC Arlindo - Πριν 5 χρόνια
vizionplus can you subscribers to my channel please. from london
Kelly Powel
Kelly Powel - Πριν 5 χρόνια
Great Video. I Enjoyed It. Keep Up The Good Work VizionPlusAlbania
Petrit Prenga
Petrit Prenga - Πριν 5 χρόνια
akakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak
Petrit Prenga
Petrit Prenga - Πριν 5 χρόνια
fjytgjgkhktikhkkty
Petrit Prenga
Petrit Prenga - Πριν 5 χρόνια
rthdtfmrgk
hasans latifi
hasans latifi - Πριν 5 χρόνια
ADELINA TAHIRI TANGO
Elidon Spahiu
Elidon Spahiu - Πριν 6 χρόνια
a mund te postoni nje video ku shfaqet tubimi i Aleances Kuq e Zi ne Elbasan dhe fjalimi i Kreshnik Spahiut...(kjo video eshte pjese e edicionit te lajmeve date 24 mars 2012)
albania3g
albania3g - Πριν 6 χρόνια
ekstrem
Klodian Pelivani
Klodian Pelivani - Πριν 6 χρόνια
sport
Leonora S.
Leonora S. - Πριν 6 χρόνια
a do te mundeshi ti shini episodat njo ka njo te dy dashuri-dos hogares?..kshtu edhe kishti pas me shume views ne faqen e juaj :d ju lutem :)
Ornela Qilimi
Ornela Qilimi - Πριν 6 χρόνια
Ju lutem, postoni pak Histori Dashurie me Valbona Memen :) Faleminderit :)
Krimineli Shqiptar
Krimineli Shqiptar - Πριν 6 χρόνια
Pershendetje. Pergezime per suksesin qe keni si telivizion dhe ju uroj suksese te metejshme. Desha t'ju kerkoj disa video te denuarit me burgim te perjetshem Agim Pepa per vrasjen e komisar Gani Malushit dhe shoferit te tij ne castet kur ka qene ne gjykate dhe kur eshte shoqeruar per ne burg,po u a kerkoj juve sepse e mbaj mend mir qe keto video i kam par te Vizion + ne 1 prill te 2004. Nese jan akoma ne arkiv ju lutem beni upload ne youtube do tu a dija shum per nder. Faleminderit
Pera Peric
Pera Peric - Πριν 6 χρόνια
Jebem li vam majku SIPTARSKU !
EverythingFilm
EverythingFilm - Πριν 6 χρόνια
Very cool channel. Love it all. Already subscribed. Please subscribe back :)
EverythingFilm
EverythingFilm - Πριν 6 χρόνια
woot you have a sweet channel. I really really really like it. Please check mine out and subscribe if you enjoy it
extazi endi
extazi endi - Πριν 6 χρόνια
:P nice vision
Esard Mulaj
Esard Mulaj - Πριν 6 χρόνια
Keni mundsi qe te vini te gjith puntaten e SKETCH SHOW ?! Thnx
ZeriMelodik
ZeriMelodik - Πριν 6 χρόνια
Faleminderit per pranim ne miqesi! Po ne ishim miq kahere... :)
GOGOPRESS Rotary Heat Press
GOGOPRESS Rotary Heat Press - Πριν 6 χρόνια
keep share
D- BreezyAllTime
D- BreezyAllTime - Πριν 6 χρόνια
ju lutem te na i vini te gjitha emisionet e nextit te kesaj jave,plzzz se flitej per dulce maria dhe anahi...ju lutemi eshte shsshsshshshs e rendesishme...