Έλα στη θέση μου | Δευτέρα 20:00

193
7
 
Σχόλια
D M
D M - Πριν 5 μήνες
ποιο επεισοδιο ειναι το 0.20;
Mylifeasolga 22
Mylifeasolga 22 - Πριν 11 μήνες
Ep?
Youstina Ramsis
Youstina Ramsis - Πριν 6 μήνες
174
Mylifeasolga 22
Mylifeasolga 22 - Πριν 11 μήνες
Ep?
Youstina Ramsis
Youstina Ramsis - Πριν 6 μήνες
174
Anthi Americanou
Anthi Americanou - Πριν χρόνο
Βλασης και Φαιη !!!!!!!!!
ΠΟ1 ΠΟ1
ΠΟ1 ΠΟ1 - Πριν χρόνο
βλάσης ρενατα
korallenia1
korallenia1 - Πριν χρόνο
Διάβασα ότι ο ίδιος ο Αχιλλέας θα αποκαλύψει στη Ρενάτα ότι έβαλε κάμερες να παρακολουθεί και η Ρενάτα θα δώσει λέει μια ευκαιρία στη σχέση τους και θα του πει να αφήσουν αυτά που έγιναν στο παρελθόν και να συνεχίσουν χωρίς ψέμματα. Διαβάζω στο fb ότι ο Αχιλλέας θα κερατώσει τη Ρενάτα και ότι είδαν φωτογραφίες με τον Αχιλλέα και μία άλλη στο κρεβάτι. Προσωπικά δεν έχω δει τίποτα ούτε έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Από πού βγήκε αυτό;Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία.Αρκετά μας έχουν ξενερώσει με τις ηλίθιες εξελίξεις.
Μαρίνα Λάμπρου
Μαρίνα Λάμπρου - Πριν χρόνο
Δεν ξέρω, πως μπορεί να σταθεί μια τέτοια εξέλιξη! Ειλικρινά!Ακυρώνεται όλη η πορεία του χαρακτήρα, συν του ότι θα τον αντιπαθήσει το σύμπαν μετά, αν φερθεί έτσι στη Ρενάτα! Εγώ, αν συνδυάσω αυτά που διαβάζω κατά καιρούς σε διάφορα περιοδικά και sites αλλά και τις πρόσφατες συνεντεύξεις των ηθοποιών, καταλαβαίνω ότι η σχέση τους θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα στα τελευταία επεισόδια με τον Αχιλλέα να νιώθει προδομένος μάλλον! Τώρα, για τις φωτογραφίες που λένε, ούτε εγώ έχω δει κάτι μέχρι στιγμής, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος ο ηθοποιός δεν ξέρει άμα στη ζωή του Αχιλλέα μπαίνει κάποια άλλη, μου φαίνεται πολύ περίεργο να υπάρχουν κιόλας! Εκτός, αν τις γύρισε ο σωσίας του αυτές τις σκηνές! Τι να πώ; Αλλά να πω και την αλήθεια, με τη φόρα που έχουν πάρει οι σεναριογράφοι, δεν αποκλείω τίποτα πια!
korallenia1
korallenia1 - Πριν χρόνο
Έτσι όπως μας έχουν δώσει τον χαρακτήρα του Αχιλλέα, δεν στέκει να την απατήσει. Εδώ καλέ δεν πήγε με εκείνη που του κολλούσε, τότε στο μπαρ στη Κύπρο. Που άνετα θα μπορούσε να πάει μιας και τότε δεν τα είχε καν με τη Ρενάτα και εκείνη τον απέρριπτε συνεχώς. Πώς θα πάει τώρα; Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση που λένε ότι υπάρχουν φωτό, εγώ δεν έχω δει καμία πουθενά. Πιστεύω ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο ίσως θελήσει να πάει με άλλη και να μη του βγει. Δεν νομίζω ότι θα την απατήσει. Εκτός του ότι δεν θα έχει καμιά διαφορά από τον Βλάσση, τότε θα βλέπουμε πάλι να τη παρακαλάει στον β κύκλο κάτι που έχουμε δει 500 φορές. Σκοπός είναι να τον διεκδικήσει και λίγο η Ρενάτα.
Tonia Tonia
Tonia Tonia - Πριν χρόνο
+Μαρίνα Λάμπρου κι γω αρνούμαι κ να το δεχτώ κ να το πιστέψω και όντως είναι υπερβολικό το θεματάκι με την απιστία,πιστεύω πως πρόκειται για φήμη.
Μαρίνα Λάμπρου
Μαρίνα Λάμπρου - Πριν χρόνο
Εγώ αρνούμαι και να το πιστέψω και να το δεχθώ! Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα, πόσο μάλλον από τον Αχιλλέα! Τη Ρενάτα τη λατρεύει, είναι ο έρωτας της ζωής του, και οι σεναριογράφοι θέλουν έτσι ξαφνικά να μας πείσουν ότι θα την απατούσε τόσο εύκολα! "Σκοτώνουν" το ζευγάρι με μια τέτοια εξέλιξη, και το ξέρουν κι οι ίδιοι πολύ καλά! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Υπερβολικό το βρίσκω όλο το θεματάκι με την απιστία του Αχιλλέα! Μακάρι να είναι απλώς μια φήμη, γιατί και τα περιοδικά πολλές φορές παραπλανούν μ' αυτά που γράφουν για να πουλήσουν πιο πολλά τεύχη! Αν γίνει, πάντως, η όρεξη μου για τη σειρά, θα μειωθεί τρομερά από εκεί και μετά...
Tonia Tonia
Tonia Tonia - Πριν χρόνο
Μαρίνα Λάμπρου εγώ συμφωνώ μαζί σου δε μπορεί να πάει με άλλη και πιστεύω τελικά πως δε θα την κερατώσει.
Τένια Παπουτσόγλου
Τένια Παπουτσόγλου - Πριν χρόνο
Το τέλος είναι πολύ γλυκό
Τένια Παπουτσόγλου
Τένια Παπουτσόγλου - Πριν χρόνο
Φυσικά και είναι σωστό . Στο λέω αυτό γιατί έχω πέρα τέτοια φάση τον έπιασα να φιλάει άλλη. Και μάλιστα με την κολλητή μου.
Tonia Tonia
Tonia Tonia - Πριν χρόνο
Τένια Παπουτσόγλου σωστό κι αυτό
Τένια Παπουτσόγλου
Τένια Παπουτσόγλου - Πριν χρόνο
Ναι αλλά όταν δεις εσύ το αγόρι σου με την πρώην του να είναι σε τέτοια φάση , και αυτός να σου λέει ότι μόνο εσένα θέλει εσύ τη θα πίστευες.
Tonia Tonia
Tonia Tonia - Πριν χρόνο
Τένια Παπουτσόγλου συμφωνώ οι ερωτευμένοι ζηλεύουν, αλλά η Ρενάτα του είπε πολλές φορές ότι μόνο αυτόν θέλει
Τένια Παπουτσόγλου
Τένια Παπουτσόγλου - Πριν χρόνο
Tonia Tonia Έχεις δίκιο , αλλά ο Αχιλλέας ζηλεύει και οι ερωτευμένοι ζηλεύουν .
Επόμενο