NO VIDEO :o(

Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 - Lacat dhe Kol Frakusha

5 184
415
 
Σχόλια
?Kristjana Jana
?Kristjana Jana - Πριν 17 ώρες
Kombinimi me I mire I portokallise sa keq qe nuk eshte edhe bes kallaku
George Simpson
George Simpson - Πριν 10 ημέρες
1:
Unë jam Bajlozi
Shkurt Mitrolozi
Çuni madh Reçeli kurse i vogli Kolinozi
Mos m'rri si Llozi
Si letër bixhozi
Ta mbyll gojën aq keq
Sa s'ta hap as marangozi
2:
Unë jam Kol Frakusha
Shkurt arusha
Ju jeni ca bebusha
Që nuk keni push te gusha
Si kafe do ju blusha
Mor lepurusha
Bëni ju si trima, por, keni bibilusha
Fiona Dervishi
Fiona Dervishi - Πριν 17 ημέρες
Like për ata që e adhurojnë Portokallin!☺️😊
Kristian Shkurti
Kristian Shkurti - Πριν 17 ημέρες
💩💩💩💩💩💩💩
Arjan Dodaj
Arjan Dodaj - Πριν 17 ημέρες
😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝
Largeta Shefkiu
Largeta Shefkiu - Πριν 27 ημέρες
Ma mir kendon kola se sa 2 lacat
LeoitsHere
LeoitsHere - Πριν μήνα
Lacat:a i ke syte ne ball ti me. Polici:Po ti a i ke syte ne byth
ERMALIKRISTINA ERMALIKRISTINA
ERMALIKRISTINA ERMALIKRISTINA - Πριν μήνα
😂
Eigitos09 - WWE
Eigitos09 - WWE - Πριν μήνα
🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌎🌎🌎🌎🌎🌎
leo stefanovski
leo stefanovski - Πριν μήνα
like per dy lacat
amarildo dodaj
amarildo dodaj - Πριν μήνα
Quna prsh do hap nje you tub me pranks plz subscribe and like
Mateo Muca
Mateo Muca - Πριν μήνα
Hahahahahahah😂😂😂😂😂😂
Klajdi Gjonaj
Klajdi Gjonaj - Πριν μήνα
Hallall ju koft
Klajdi Gjonaj
Klajdi Gjonaj - Πριν μήνα
Hallall
Eugen
Eugen - Πριν μήνα
super yje
Adelina Adela
Adelina Adela - Πριν μήνα
Shum bukur
Jeni me te miret
Kristjan Lleshi
Kristjan Lleshi - Πριν 2 μήνες
1m
Greis Xhelezi
Greis Xhelezi - Πριν 2 μήνες
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Greis Xhelezi
Greis Xhelezi - Πριν 2 μήνες
L
Li
Lik
Like
B
Br
Bra
Brav
Bravo
Greis Xhelezi
Greis Xhelezi - Πριν 2 μήνες
Ju lumt te gjithve
Greis Xhelezi
Greis Xhelezi - Πριν 2 μήνες
♡♥♥ ♡♥♡♥♥♥♥♡♥♥♡♥♥♥♥♥♥♥♡♥♥♡♥♥♡
Maggie Gwen
Maggie Gwen - Πριν 2 μήνες
Like per rimat e tyre
Nue Morina
Nue Morina - Πριν 2 μήνες
06:28 ahhahahahahaha
Gerond Shehu
Gerond Shehu - Πριν 2 μήνες
Like per al pazar
Gerond Shehu
Gerond Shehu - Πριν 2 μήνες
Like per potokallin
Besart Pira
Besart Pira - Πριν 2 μήνες
Like lacat ju lumte
Aris Katsas
Aris Katsas - Πριν 2 μήνες
i pa pam flori po edhe dy te tjeret te mir jan
Smellykneekgrow Lol
Smellykneekgrow Lol - Πριν 2 μήνες
Ke sha ti mo e ke sha ti mo GAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jute Laien
Jute Laien - Πριν 2 μήνες
😂😂😂😂 kol frakushi 😂
Sara Allaraj
Sara Allaraj - Πριν 2 μήνες
bravo
pavlo kokeri
pavlo kokeri - Πριν 2 μήνες
UN jam kol frakusha shkurt arusha ju je CA bebusha qe keni push te gusha si kafe do ju blusha mor lepurusha ju boni si trima por keni bibilusha
raela tollja
raela tollja - Πριν 3 μήνες
Bukur po ku I kan gjet kto lacat sa bukur I lujn
Rei Gjoci
Rei Gjoci - Πριν 3 μήνες
Like për lacat dy policët dhe bab e bir më t mirët e portokallis😂😂😂
Geraldbehari@gmail.com 0696384888
Geraldbehari@gmail.com 0696384888 - Πριν 3 μήνες
Omẹ laca
Ninja
Ninja - Πριν 3 μήνες
o te 3 ata jan nisha
Gaming With Fatjon
Gaming With Fatjon - Πριν 3 μήνες
like per lacat dhe per kol frakushen
Musa Mulliqaj
Musa Mulliqaj - Πριν 3 μήνες
Budall
servisi 123
servisi 123 - Πριν 3 μήνες
Like kol frakusha
Alija Berisha
Alija Berisha - Πριν 3 μήνες
Dj
h
G
ibc
G
pavlo kokeri
pavlo kokeri - Πριν 3 μήνες
Shum bukur 2 lacat dhe kol frakusha
Ai Djali Me Pamje Ka Mali
Ai Djali Me Pamje Ka Mali - Πριν 3 μήνες
Un jam kol fraskusha shkurt arusha ju jeni ca bebusha qe skeni push ke gusha se kafe do ju prursha mor lepurush boni ju si trima por keni bibilusha
Besnik Ruqja
Besnik Ruqja - Πριν 3 μήνες
hhj
Eri Bazaiti
Eri Bazaiti - Πριν 3 μήνες
po ti I ke kombet nbythe
Alfredo Kalus
Alfredo Kalus - Πριν 3 μήνες
besinn vvc bgghg nhyyf
Ani Mersinllari
Ani Mersinllari - Πριν 4 μήνες
6:28 Hahahahahahahahaha
Minecraft Albania  Line
Minecraft Albania Line - Πριν 4 μήνες
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Albi Gjata
Albi Gjata - Πριν 4 μήνες
FENISKI
Rexhep Dervishi
Rexhep Dervishi - Πριν 4 μήνες
jemi bosa jemi trima ti zdi folesh ne bejme rima gjithmon dyshe vetetima mos na prek bejme kapertina
Lolgames Fan
Lolgames Fan - Πριν 4 μήνες
lol
Mustafa Gega
Mustafa Gega - Πριν 4 μήνες
po ku jeni
Era Kurti
Era Kurti - Πριν 4 μήνες
Bravo Flori Olsi dhe Irgen
Albana Manko
Albana Manko - Πριν 4 μήνες
Hahahahaha me to e gjete ti e Kolfragusha
Valbona Kolemani
Valbona Kolemani - Πριν 4 μήνες
hahhahahahahahahahhaha
faik lici
faik lici - Πριν 4 μήνες
Jete papare
faik lici
faik lici - Πριν 4 μήνες
Jeni te papare hahahahahaha
faik lici
faik lici - Πριν 4 μήνες
🙌🙌
Valmi Valmi
Valmi Valmi - Πριν 4 μήνες
B
Br
Bra
Brav
Bravo
Jeta Lleshaj
Jeta Lleshaj - Πριν 4 μήνες
😂😂😂😂😂yll
Cobra
Cobra - Πριν 4 μήνες
Ju jeni lepurusha me morra
hahahahahahahahahaha
Andrej Kajmanovski
Andrej Kajmanovski - Πριν 4 μήνες
😂😂😂😂😘
Ajla Berdellima
Ajla Berdellima - Πριν 4 μήνες
super😇😘😍🤗😉😊😋
Sahit Hajrullahu
Sahit Hajrullahu - Πριν 4 μήνες
Tfala nga Kosova jini tpa par
Sejdi Sejdi
Sejdi Sejdi - Πριν 4 μήνες
Me lot kemi mesh
Fjorela Beqo
Fjorela Beqo - Πριν 10 ημέρες
Sejdi Sejdi veri "q" jo "m'' plakush llafazan analfabet thuhet fjala ''qesh'' dhe jo mesh se e heqim esh-in dhe e vem ut e quhet mut
artens channel
artens channel - Πριν 4 μήνες
Like per lacat
artens channel
artens channel - Πριν 4 μήνες
B
Br
Bra
Brav
Bravo
Hektor Halilaj
Hektor Halilaj - Πριν 4 μήνες
2:38 super
henri hyseni
henri hyseni - Πριν 4 μήνες
hahahaha😀😀😀😂😂😂😂😂😂
Alisea Gremi
Alisea Gremi - Πριν 4 μήνες
Hahaha!😂😂😁
Arjon Stropani
Arjon Stropani - Πριν 4 μήνες
Ha ha ha sum per the qeshur
artemisa kleart
artemisa kleart - Πριν 4 μήνες
Un jam kol frakusha shkurt arusha ju jeni Ca bebushe qe skeni push tek gusha si kafe do ju blujsha mor lepurusha boni ju si tmire por keni bibilusha
Kristian Vasili
Kristian Vasili - Πριν 4 μήνες
un jam bajlozi shkurt mitralozi çuni i madh reçeli ndresa i dyti kolinozi mos me rri si llozi si leter bixhozi ta mbyll gojen aq keq sa s'ta hap as marangozi
festim pollozhani
festim pollozhani - Πριν 4 μήνες
hahaha 9:15
Besnik Dupi
Besnik Dupi - Πριν 2 μήνες
festim pollozhani
Eldi Gjeçi
Eldi Gjeçi - Πριν 4 μήνες
hahahahaha
Lorenzo Rabia
Lorenzo Rabia - Πριν 5 μήνες
Like per lacat
Skerdi Trashi
Skerdi Trashi - Πριν 5 μήνες
I ke kembet ne byth ti aaa
Roland Hysena
Roland Hysena - Πριν 5 μήνες
shum bukur
Klodjana Cecja
Klodjana Cecja - Πριν 5 μήνες
O kol frakusha vetem to di Kong e mshif iher mua : PROFESORI BILEN NXORRI SI ANTEN TELEVIZORI DREHTORESHA MIR E PA ULI TANGAT DHE I THA :AJDE KTU MO BUDALLA QE TE BEJME NJE KALAMA
Klodjana Cecja
Klodjana Cecja - Πριν 5 μήνες
Unw jam Palozi shkurt mitrolozi cuni Moter celi Kurse I vogli kolinozi mos me rri si llozi si letra bixhozi qe sjua ma as marangozi
Klodjana Cecja
Klodjana Cecja - Πριν 5 μήνες
Une jam kol frakusha shkurt Arusha jeni Sa bebusha qe nuk keni push te g usha une jus musha More lepurusha boni ju si Trima po keni bibilushaaaa
Klodjana Cecja
Klodjana Cecja - Πριν 5 μήνες
Like per kol frakushen ; per lacat dhe per salsanon rrapinn
Klodjana Cecja
Klodjana Cecja - Πριν 5 μήνες
Like per salsanon rrapin
Ester Cataldo
Ester Cataldo - Πριν 5 μήνες
hahahahahah
Rajmonda Dhimarko
Rajmonda Dhimarko - Πριν 5 μήνες
Kola eshte i madh fare
Linda Pino
Linda Pino - Πριν 5 μήνες
REALMADRiD 123
Ervin Mucaj
Ervin Mucaj - Πριν 5 μήνες
ca ke pi ti me lale? hahahahahaha
Vera Koçiraj
Vera Koçiraj - Πριν 5 μήνες
Hahaahahahahah 8:30
Si nuk u merzitem njeher me kolin ne, ka kaq vite ne kete rol dhe prap njesoje e ka efektin 😂😂😂
xhoi voda
xhoi voda - Πριν 5 μήνες
Like per Kol frakushen
Ερμαντις Σκουρα
Ερμαντις Σκουρα - Πριν 5 μήνες
Don't mess with Frakusha😂😂😂
artemisa kleart
artemisa kleart - Πριν 5 μήνες
Po ti mo a I ke komot ne bytheeee
Joni Plaku
Joni Plaku - Πριν 5 μήνες
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Joni Plaku
Joni Plaku - Πριν 5 μήνες
okarrrrr
Goku tv
Goku tv - Πριν 5 μήνες
Shum bukur
Goku tv
Goku tv - Πριν 5 μήνες
Edhe SI ju ne sna bo syni trrrrrt ,ne na bo patrrrrrrpum , skipitipapa,skia
Fredi Ana
Fredi Ana - Πριν 5 μήνες
Like per kol frakushin
ArbinGames
ArbinGames - Πριν 5 μήνες
uu
u
u
u
u
Dekori Fier
Dekori Fier - Πριν 5 μήνες
kesaj radhe dyshja s'ishte ne forme te mire
filma 24
filma 24 - Πριν 5 μήνες
plz subscribed mua
Elio Hasanaj
Elio Hasanaj - Πριν 5 μήνες
Boni ju si trima por keni bibilusha
fjoeri cela
fjoeri cela - Πριν 5 μήνες
Pse spo fillon me portokallia
Æ4JÃÑ GÅM3 M9D
Æ4JÃÑ GÅM3 M9D - Πριν 5 μήνες
Bibilushat hahahahhahahha
JFGaming
JFGaming - Πριν 5 μήνες
A e njef ti plakun tim ee ?
Egi Seitaj
Egi Seitaj - Πριν 5 μήνες
hahahahahahhahah zauezi
Brajan Haveriku
Brajan Haveriku - Πριν 5 μήνες
Ha ha ha 😀😀😆😆😆😆😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Επόμενο