Ο πέμπτος πίθηκος - What The Fact?!

20 877
484
 
Σχόλια
Noctambulist
Noctambulist - Πριν ώρα
Πως μπρορω να εχω τις γνώσεις σου? 😂
Nic
Nic - Πριν ημέρα
Μόλις βρήκα απάντηση στην εργασία της Βιολογίας μου,so ty (είναι για τα λάθη στην θεωρία της εξέλιξης)
Xtina Xploring
Xtina Xploring - Πριν 6 ημέρες
Είναι οι πίθηκοι οι πρόγονοί μας;
https://www.youtube.com/watch?v=xDWRsU5F3qU
Disfigured Irony
Disfigured Irony - Πριν 9 ημέρες
Ur family tree lgbt
Νικόλαος Θεοφιλίδης
Νικόλαος Θεοφιλίδης - Πριν 10 ημέρες
Μπράβο πραγματικά απίθανος !!!
Stephen Even
Stephen Even - Πριν 14 ημέρες
Mpravo re Mike, Mpravo!
akylinaflute
akylinaflute - Πριν 14 ημέρες
Ναι, σπουδαία δουλειά να σκεφτεί ο πίθηκος ένα τρόπο για να ΦΑΕΙ κάτι.
Θα προτιμούσα να ζωγράφιζε κάτι, να έγραφε κάνα ποίημα, έστω ένα τραγουδάκι.
Ωραία ταξινόμηση. 4 πίθηκοι που κάνουν έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και ...ο άνθρωπος!
Σαν να λέμε πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι, ρολόι.
Μήπως να ξαναπάμε νηπιαγωγείο;
Rudix Gr
Rudix Gr - Πριν 15 ημέρες
Kante mou sub
Nick Von Karma
Nick Von Karma - Πριν 15 ημέρες
Το ότι ο άνθρωπος ξεκίνησε από την Αφρική δεν έχει επιστημονικά τεκμηριωθεί. Αν και υπάρχουν πολλοί ερευνητές που το υποστηρίζουν υπάρχει επίσης η άποψη πως ο άνθρωπος ξεκίνησε από πολλά διαφορετικά μέρη και εξαπλώθηκε. Δεν υπάρχει ομοφωνία σε αυτό το θέμα αλλά η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Mikeius Official
Mikeius Official - Πριν 13 ημέρες
Όχι ακριβώς. Μόνο μερικοί "αντιφρονούντες" υποστηρίζουν το "ξεκίνησε από διαφορετικά μέρη". Η ανάλυση dna δείχνει ότι η θεωρία "από την Αφρική" είναι η πιο σωστή
Ralph Mosinyan
Ralph Mosinyan - Πριν 15 ημέρες
κάλε μου άνθρωπε, σε ευχαριστώ!
Anastasios Kalesis
Anastasios Kalesis - Πριν 16 ημέρες
Eχω μια πιο αιρετικη αποψη ...θεωρω οτι ειμαστε διασταυρωση πολλων ειδων πιθηκων .. και οχι απλα «εξελιγμενοι» μια και ειναι λιγο ξενο το γεγονος οτι κ αρχισαμε να περπαταμε ταυτοχρονα και α μενουμε σε σπηλιες αντι για δεντρα (δυο αλλαγες ταυτοχρονα δε γινετε) κοινος δηλ ...εχουμε και λιγο απο λεοντοπιθηκους ,νομιζω οτι ετσι λεγονται, κ για αυτο μας αρεσει να τρωμε κ την μπριζολιτσα μας ...ομορφα βιντεακια ..απλα εδω ειπα να κανω μια παρεμβαση θενκς
Damian
Damian - Πριν 21 ημέρα
Μην επιχειρείς να πείσεις κάποιον αν τα επιχειρήματα σου δεν είναι πρωτίστως τεκμηριωμένα και δευτερεύοντως διαθέσιμα στο κοινό
Άρης Μπέκια
Άρης Μπέκια - Πριν 21 ημέρα
Εξηγήσε γιατί δεν γίνεται το εχω απορία😂 0:25 - 0:44
Alexandros Alexandris
Alexandros Alexandris - Πριν 24 ημέρες
Η θεωρια του Δαρβινου καταρριφθηκε;
Gamer256 lol
Gamer256 lol - Πριν 27 ημέρες
Ξεχασες τον 12
Michalis Vogiatzidakis
Michalis Vogiatzidakis - Πριν 28 ημέρες
Το εποικοδομητικότερο σου...
Μπράβο σου για όλη την προσπάθεια!
Συνέχισε Μίχαλε!
Μας αφυπνοίς...
JustAn McPRO
JustAn McPRO - Πριν μήνα
Εγώ δε συχαίνομαι καθόλου τα έντομα
Panos A
Panos A - Πριν μήνα
00:30 - Ώπα ώπα, αυτός ο παραλληλισμός ΔΕΝ ισχύει και επειδή παραπληροφορείς τα παιδάκια αξίζει να καθήσω ένα 20λεπτο να σκάσουμε τη φούσκα αυτή. Ο αριθμός χρωμοσωμάτων από μόνος του δεν είναι δείκτης του κατά πόσο 2 ζώα σχετικά όμοια στη φυσιολογία (και με υποτιθήμενη κοινή καταγωγή στο απώτερο παρελθόν) μπορούν να δώσουν απόγονο, είτε άγονο και προβληματικό, είτε γονιμο και υγειή. Το ότι το άλογο έχει 64 και το γαϊδούρι 62 και βγάζουν μουλάρια με 63 δε σημαίνει ότι άνθρωπος με 46 και χιμπατζήδες, γορίλες και ουρακοτάνγκοι με 48 χρωμοσώμματα μπορούν να βγάλουν ενδιάμεσο στα 47 χρωμοσώμματα. Ούτε κατά διάνοια δεν πάει έτσι! Ο χάρτης των χρωμμοσωμάτων είναι πολύ πιο περίπλοκος από αυτή την απλοποίηση και ζώα που σχετίζονται και που μοιάζουν μπορούν να έχουν τεράστιες διαφορές σε αριθμό χρωμοσωμάτων και ζώα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους μπορούν να έχουν τον ίδιο αριθμό και φυσικά ούτε με συνωμοσία σύμπαντος να μπορούν να ζευγαρώσουν γόνιμα.
Για παράδειγμα, το κοινό Ευρωπαϊκό ελάφι έχει 68 χρωμοσώματα αλλά ορισμένα είδη έχουν 70. Το Ινδικό ελάφι (μούντιακ) όμως έχει 7 (ναι 7, ΕΠΤΑ!) και μάλιστα μόνο το αρσενικό γιατί το θυληκό έχει 6 (ναι 6, ΕΞΙ!). Και αυτό παρότι το σχετιζόμενο Κινεζικό ελάφι (συχνά το λένε επίσης μούντιακ λόγω ομοιότητας με το Ινδικό) έχει 46! Η ζέβρα παρομοίως, ένα είδος της έχει 46 χρωμμόσωματα, άλλο έχει 32 (αν και δεν ξέρω να σου πω ποιο από την πεδινή ή την ορεινή έχει τον έναν ή τον άλλο αριθμό). Και - μάντεψε τι - διασταυρώνεται με το άλογο και τα 64 χρωμμοσώματά του μια χαρά στον ίδιο βαθμό που το άλογο διασταυρώνεται με το, κοντινότερο του στα χρωμμοσώματα, γαϊδούρι Παρεπιπτώντως η 46άρα ζεύρα, το Κινεζικό μούντιακ ελάφι στα 46 και αυτό, έχει όσα χρωμμοσώματα έχει και ο άνθρωπος, όσα βέβαια και έχει και η... χαβανέζικη καραβίδα, δεν κάνω πλάκα : μορφές ζωής από φυτά ως έντομα και από ερπετά και πτηνά ως θηλαστικά μπορούν να έχουν διάφορους αριθμούς χρωμμοσωμάτων ανεξάρτητα της φυσιολογίας τους, π.χ. . Αυτό επίσης καταρρίπτει και το μύθο περί αριθμού χρωμμοσωμάτων αφού ένα θηλαστικό όπως το μούντιακ μπορεί να έχει ως και 2 χρωμμοσώματα λιγότερα από την κοινή μύγα (που έχει 8!), ενώ σχετικά "απλοϊκοί", οπως τους βλέπουμε, οργανισμοί όπως κάβουρες μπορούν να βαράνε 200άρια σε αριθμό χρωμμοσωμάτων. Το ρεκόρ στα ορατά ζώα το έχουν κάτι πεταλούδες περί στα 450 (448-452...) ενώ το απόλυτο ρεκόρ το κατέχουν κάτι πρωτοζωικοί οργανισμοί με αρκετές 1000άδες χρωμμοσώματα που ακόμα μετράμε!
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν μικρέ και ανίδεε Μίκη, ο αριθμός χρωμμοσωμάτων ή όποια "συγγένεια" δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο κάποτε πιστεύαν οι επιστήμονες. Στην τελική, εάν ήταν εφικτό, στην Αφρική ΗΔΗ θα υπήρχαν διασταυρώσεις ανθρώπου με πιθήκια, είτε από καυλιάρηδες Αφρικανούς που πηδάνε χιμπατζίνες, είτε από αρρωστιάρηδες Ευρωπαίους που θα πειραματίζονταν με χιμπατζήδες να πηδάνε Αφρικανές - δε το λέω με ειρωνεία αυτό : το μόνο σίγουρο ότι το προσπαθήσανε αυτό ξανά και ξανά πολύ πρωτού το προσπαθήσουν ανεπιτυχώς επίσης και οι Σοβιετικοί το 1920. Ξέρεις τι χρήμα θα έπαιρνε ένα υβρίδιο στα τσίρκα εκείνη την εποχή; Εκατομμύρια!!!
Αγησίλαος Παπαδόκωστας
δεν έχει αποδειχθεί (ούτε πρόκειται ποτέ) ότι ο ανθρωπος εποίκησε τον πλανήτη ξεκινώντας από την αφρική. Πολυγένεση του ανθρώπινου γένους.
Thanasis Marinis
Thanasis Marinis - Πριν μήνα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βιντεος! Ευχαριστουμε!
Μάλαινος Δημήτριος
Δεν ειμαι σιγουρος μαικ αλλα νομιζω πως το AIDS εξαιτίας της συνεύρεσης ανθρώπου και πιθήκου εμφανίστηκε εσυ τι λες θα μπορουσαμε να ζευγαρώσουμε με αλλους πιθήκους;
orthodoxos maxitis
orthodoxos maxitis - Πριν μήνα
ψεματα οι εβραιοι μασωνοι οικουμενιστες προπαγανδιζουν αυτα τα ψεματα ο θεος παερας μας μας εφτιαξε ορθοδοξια η θανατος
Crucesify
Crucesify - Πριν μήνα
Έχεις δίκιο, κι εγώ κάθε φορά που βλέπω αιμόφυρτο ανθρωπο με πιάνει μια σεξουαλική ορμή
Αυτό δεν εννοούσες;
Mikeius Official
Mikeius Official - Πριν μήνα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
hofmanlsd
hofmanlsd - Πριν μήνα
Ta ethnikia i' ta kommounia travane megalytero zori me ton mikieus?
Mhtsakos ELLAS
Mhtsakos ELLAS - Πριν μήνα
Εκπληκτικά ακριβής λόγος, και παρουσίαση!!! (από ένα βιολόγο) ΕΥΓΕ @Mikeius
o hgeths exei panta dikaio
o hgeths exei panta dikaio - Πριν μήνα
Για την ακρίβεια η "αγάπη" είναι δημιουργία τού ανθρώπου για να "νιώθει καλύτερα"... σκεφτείτε να είχαμε πρόσβαση σε ταξίδι στο χρόνο,δεν θα υπήρχε το συναίσθημα"αγάπη"μιας και θα σκεφτόμασταν ότι έχουμε άπειρους συγγενείς κλπ.
elmerfadd
elmerfadd - Πριν μήνα
Δεν ειναι ξεκαθαρο το τι ακριβως θες να πεις με τα περι βιολογικης προελευσης "ηθικων συναισθηματων", αλλα οσα λες σιγουρα δεν ειναι επιστημονικα ή τελοσπαντων αναπαραγεις μονο μια "εξελικτικη" ερμηνεια η οποια αποτελει απλα ενα μερος (οχι πολυ μεγαλο) των συμπεριφορικων επιστημων. Το οτι φοβομαστε τις κατσαριδες αλλα οχι τις μπριζες εχει να κανει με τον κοινωνικο παραγοντα αλλιως πώς εξηγειται οτι 5 χρονων παιδακια σε φυλες του Αμαζονιου παιζουν με και τελικα σκοτωνουν και τρωνε ταραντουλες (τις οποιες φανταζομαι επισης φοβομαστε). Επισης δεν νιωθεις συμπονοια ΚΑΘΕ φορα που βλεπεις καποιον να υποφερει (βλεπε θανατικη ποινη σημερα, θανατο δια λιθοβολισμου και αλλα τετοια παλιοτερα) και σιγουρα η ενταση της συμπονοιας αλλαζει αναλογα με το ποσο ταυτιζεσαι με τον πασχοντα (η ταυτιση οφειλεται στο μεγαλυτερο βαθμο σε κοινωνικους - δηλαδη επικτιτους - και οχι βιολογικους παραγοντες). Επισης το οτι τα ζωα (οχι μονο οι πιθηκοι) εχουν συμπεριφορες παρομοιες με τους ανθρωπους δεν αποτελει αποδειξη (ουτε καν ενδειξη) οτι αυτες οι συμπεριφορες εχουν εξελικτικη προελευση. Εξαλλου και στα ζωα παρατηρουνται κοινωνικα διαμορφωμενες συμπεριφορες (βλεπε διαφορετικες στρατηγικεες κυνηγιου απο διαφορετικους πληθυσμους του ιδιου ειδους φαλαινας - Ορκα). Και οσων αφορα την θεωρια της εξελιξης, η φυσικη επιλογη επιλεγει λειτουργιες οχι χαρακτηριστικα. Στην περιπτωση του ανθρωπου, ο εγκεφαλος του εξελιχθηκε ωστε, εκτος των αλλων, να εχει εξαιρετικη πλαστικοτητα (ειδικα στην παιδικη ηλικια οπου στα 5 πρωτα χρονια αναδημιουργειται το 50% των νευρικων συνδεσεων) και προσαρμοστικοτητα στις περιβαλλοντικες και κοινωνικες συνθηκες. Και εκτος αυτων τα ενστικτα εχουν εξελιχτει ως αντιδρασεις σε "νοηματα" και οχι σε αντικειμενικες πραγματικοτητες. Το ενστικτο του fight-or-flight ειναι ενστικτωδης αντιδραση σε καταστασεις που ερμηνευουμε ως επικινδυνες. Αλλα αυτη η ερμηνεια διαμορφωνεται με βαση αυτα που μαθαμε μεγαλωνοντας οτι ειναι επικινδυνα και οχι αυτα που ειναι αντικειμενικα επικινδυνα. Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα ιδια ενστικτα να προκαλουν παντελως διαφορετικες συμπεριφορες απο κοινωνια σε κοινωνια και απο εποχη σε εποχη. Το ερωτημα λοιπον δεν ειναι αν η φυση μας ειναι ζωωδης ή μη. Το ερωτημα ειναι σε ποιο βαθμο η φυση μας (οσων αφορα συμπεριφορες εννοω βεβαια) εξαρταται απο τα γονιδια ή απο developmental and learned (σορυ, δεν την εχω την ελληνικη μεταφραση) χαρακτηριστικα.
Panagiotis Migkos
Panagiotis Migkos - Πριν μήνα
O nb3 ειναι banobo...
Amber Dusus
Amber Dusus - Πριν μήνα
Φίλε αγαπώ την καφρίλα του ΜΠΡΑΦ,αλλά αυτά τα βιντεάκια είναι μακράν καλύτερα! Συνέχισε με μικρά επιστημονικά γεγονότα,πρέπει επιτέλους ο κόσμος να μάθει να αγαπάει την επιστήμη και να μη τη βλέπει απρόσωπα. Μπράβο ρε!
MaNoLiToS !!!
MaNoLiToS !!! - Πριν μήνα
μαλακα ουτε εγω δε θα το σκεφτομουν αυτο στο 4:10
Peggy Tr22
Peggy Tr22 - Πριν μήνα
Εισαι υπεροχος και ολα οσα ανεφερες ειναι πολυ σωστα ασχετο αν ενοχλουν μια ομαδα ατομων. Απλα συνεχισε❤
dimitris 77
dimitris 77 - Πριν μήνα
Αυτά όλα που λέει αυτός ο τύπος που μάλιστα προσπαθεί να τα επιβάλει στους άλλους δεν είναι παρά υποθέσεις. Αποδείξεις μηδέν. Πολλοί επιστήμονες απέρριψαν την θεωρία της εξέλιξης.
https://skafidaszaxos.blogspot.gr/2016/01/9.html
https://www.youtube.com/watch?v=RQaYDxJiNYo&t=62s
Επίσης το παράδειγμα που έδωσε με το πείραμα του πηθήκου με το νερό είναι γελοίο, επειδή πολλά ζώα έχουν κάνει τέτοιου είδους τεχνάσματα. Το καθένα έχει την ιδιαιτερότητά του. Εδώ ένα παράδειγμα από τα πολλά.https://www.youtube.com/watch?v=ESVoAyveiJo
George Gounaris
George Gounaris - Πριν μήνα
Είσαι πολύ μπροστα.Εκπληκτική δουλειά
Giannhs Alexas
Giannhs Alexas - Πριν μήνα
re esu....mnai esu pou mou phres thn mpanana mou.... fer' thn pisw twra!!!!!
Special School Agria Greece
Special School Agria Greece - Πριν μήνα
457 πίθηκοι ενοχλήθηκαν που είναι συγγενείς του ανθρώπου.
Nelmen Dalen
Nelmen Dalen - Πριν μήνα
Υπαρχει σοβαρος αντιλογος στα λεγομενα σου mikeius.
Οπως και να εχει συνεχισε την καλη δουλεια σε αγαπαμε!
https://www.youtube.com/watch?v=1r_TsBUUsNs
Bill Gg
Bill Gg - Πριν μήνα
Να το θέσω αναλυτικά και επιστημονικά. Είμαστε πίθηκοι σαφώς γιατί:
1. Αποτελούμαστε από κύτταρα. Αυτά έχουνε πυρήνα. Είναι ευκαρυωτικά. Άρα ανήκουμε στα Ευκάρυα. (Αυτοκρατορία)
2. Τα ευκάρυα που είναι πολυκύτταροι για να επιβιώσουν πρέπει να καταναλώσουν οργανική ύλη και επίσης έχουν δυνατότητα κίνησης του σώματός. Αυτά ονομάζονται ζώα. Ο άνθρωπος φυσικά έχει αυτά τα χαρακτηριστικά άρα ανήκουμε στα ζώα. (Βασίλειο). Τα άλλα βασίλεια είναι Φυτά, Μύκητες, Πρώτιστα.
3. Όλα τα ζώα που έχουν νωτιαίο μυελό ονομάζονται Χορδωτά. Ο άνθρωπος το έχει άρα ανήκει στα Χορδωτά. (Συνομοταξία).
4. Τα Χορδωτά που έχουν σπονδυλική στήλη ονομάζονται Σπονδυλωτά. Ο άνθρωπος ανήκει στα σπονδυλωτά (Υποσυνομοταξία).
5. Τα σπονδυλωτά που έχουν 4 άκρα λέγονται τετράποδα. Ο άνθρωπος έχει 4 άκρα ανήκει στα Τετράποδα ( Υπερομοταξία).
6. Τα τετράποδα που έχουν ανοίγματα στο κρανίο πίσω από τα μάτια και πουθενά αλλού ονομάζονται Συνάψιδα. Ο άνθρωπος το έχει ανήκουμε στα Συνάψιδα. (Μια ομάδα των Αμνιωτών υπάρχουν άλλες 2).
7. Τα Συνάψιδα που είναι θερμόαιμα, έχουν τρίχωμα, και τα θηλυκά παράγουν γάλα για τους απογόνους ονομάζονται Θηλαστικά. Τα έχουμε ο άνθρωπος ανήκει στα Θηλαστικά (Ομοταξία).
8. Τα Θηλαστικά των οποίων τα έμβρυα αναπτύσσονται μέσα σε πλακούντα λέγονται Ευθήρια. Είμαστε Ευθήρια.
9. Τα Ευθήρια που έχουν 5 δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια, έχουνε 2 θηλές, έχουν ικανότητα να αρπάξουν με τα χέρια τους, έχουνε δόντια όπως κοπτήρες, κυνόδοντες και προγομφίους, έχουνε 3 οστά σε κάθε αυτί, στερεοσκοπική όραση, ο οργανισμός δεν τους δεν μπορεί παράγει βιταμίνη C την οποία πρέπει να λάβουν από τη δίαιτά τους, ονομάζονται Πρωτεύοντα. Ο άνθρωπος τα έχει όλα, ανήκουμε στα Πρωτεύοντα ( Τάξη).
10. Τα Πρωτεύοντα που δε έχουν ουρά, έχουν δόντια που περιλαμβάνουν άχρηστους προγομφίους ,κοπτήρες κλπ, είναι ικανοί να περπατήσουν στα 2 πόδια όρθιοι, έχουν μεγάλη χωρητικότητα εγκεφάλου, ευρεία κίνηση του ώμου, έχουν συγκεκριμένο κατάλοιπο ιογενούς DNA με ακολουθίες LTR69, LTR31, LtR47 ακριβώς στα ίδια αντίστοιχα μέρη του γονιδιώματος ονομάζονται Πίθηκοι.
Ο άνθρωπος τα έχει τα παραπάνω άρα ανήκουμε στους Πιθήκους (Οικογένεια).
Σε επίπεδο Γένους είμαστε Άνθρωποι (Homo), και σε επίπεδο είδους ‘sapiens’.
Sophie Koronidou
Sophie Koronidou - Πριν μήνα
"Και τώρα που η σειρά έχασε το μισό κοινό της..." χαχαχα
Stampy Is Here
Stampy Is Here - Πριν μήνα
Αυτό σημαίνει πως ένστικτα που είχαν τότε οι πρόγονοι μας δηλαδή ( χιμπατζίδες κ.π.λ. ) παραμένουν ακόμα στο D.N.A. μας ( Λέγοντας αυτό ως απάντηση στο test που μας έδωσες , δηλαδή αν φοβόμαστε περισσότερο μια μπρίζα από ότι ένα κάρο κατσαρίδες ) . Να λοιπόν ένας λόγος για να μην ακούς τις κοινός "μαλακίες" που έδινε παλιά η εκκλησία ως μασημένη τροφή όπως ( Αδάμ και Έυα κ.π.λ. ) κοινός ως παραμυθάκια που έλεγε τότε η εκκλησία για να αποκτήσει ο αμόρφωτος κόσμος μια γνώμη για το τι συμβαίνει γύρω του . Λέγοντας αυτό , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΟΛΟΓΟ ( Θεολόγος αλλά κακός λέγεται έτσι , επειδή κάθε θρησκεία βλέπει τον "Θεό" διαφορετικά , οπότε προκύπτει το όνομα Θρησκολόγος ) Ευχαριστώ ...
KatorNia
KatorNia - Πριν μήνα
Αν υποθέσουμε ότι ο πρώτος στη σειρά είναι ο κοινός μας πρόγονος με τον χιμπατζή (& όχι ο σημερινός χιμπατζής), τότε μια χαρά σωστή είναι η εικόνα στο 0:55.
Μαρκος Ζαρδης
Μαρκος Ζαρδης - Πριν μήνα
ειναι και ο γιββωνας mike
Dimitrios Keramidakis
Dimitrios Keramidakis - Πριν μήνα
456 απογονοι του Αδαμ αξιολογησαν αυτο το video!
johnathanatos
johnathanatos - Πριν μήνα
Οικογένεια Ανθρωπίδες (Hominidae): «μεγάλοι πίθηκοι» (συγκαταλέγονται και οι άνθρωποι) (7 είδη)
Halgrenos
Halgrenos - Πριν 2 μήνες
Ωραίο βίντεο αλλά η θεωρία ότι οι άνθρωποι πρωτοεμφανίστηκαν στην Αφρική (ή την Ινδία παλιότερα) αμφισβητείται από αρχαιολόγους τα τελευταία χρόνια. Απ'ότι θυμάμαι πιο πιθανές απαντήσεις είναι τα εδάφη βόρεια του Πόντου (σημερινή Ουκρανία περίπου) και η Μεσοποταμία
SmallPox 187
SmallPox 187 - Πριν 2 μήνες
ερώτηση : Αν ο άνθρωπος πρώτο εμφανίστηκε στις αφρικάνικες σαβάνες πως ο Κολόμβος ταξιδεύοντας στην Αμερική συνάντησε ανθρώπους αν ήταν ο πρώτος που ταξίδεψε ως εκεί;
Kagelos Arise
Kagelos Arise - Πριν 2 μήνες
δεν εξήγησες γιατι "δε γινεται πρακτικά "για άλλους" λόγους". θα παρακαλουσα ενα επεισόδιο με αυτο. αν οχι στο γιουτουμπ, καπου αλλου, γιατί οχι;
StaVroS AS.CE.
StaVroS AS.CE. - Πριν 2 μήνες
Τι μαθηματικά, φωτιά, ηλεκτρισμός και υγρό πυρ ρε μαλάκα... Ποιός θα το σκεφτόταν αυτό που έκανε το πιθίκι (πόσο μάλλον μέσα στον ανθρώπινο πανικό, και την ανάγκη να σκεφτούμε το πολύπλοκο, και όχι το απλούστατο) ... Με κανε να νιώσω σκουπίδι της φύσης 0_0
Konstandinos Karagiozidis
Konstandinos Karagiozidis - Πριν 2 μήνες
φιλε βλεπω πλεον την ζωη με αλλο ματι ωραιο βιντεο
George Georgiadis
George Georgiadis - Πριν 2 μήνες
θελουμε και αλλα τετοια βιντεος!!!! Πολύ καλά συνεχισε
Elsa paparezou
Elsa paparezou - Πριν 2 μήνες
2:06 Ωραιο επισοδιο αλλά εκει που παρουσιαζει σαν αληθεια την ψευδο-επιστημη οτι και καλα οι ανθρωποτητα ξεκινισε στην Αφρικη μας τα χαλαει !
Elsa paparezou
Elsa paparezou - Πριν 2 μήνες
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1341973/Did-humans-come-Middle-East-Africa-Scientists-forced-write-evolution-modern-man.html
Elsa paparezou
Elsa paparezou - Πριν 2 μήνες
Μα ειμαι μορφωμενη και ξερω οτι αυτο με την Αφρικη ειναι ψευδο-επιστημη . Μπορει απο εκει να ξεκινηση ενας "ειδος Humans" αλλά περιπου ταυτοχρονα υπηρχαν και αλλου .... www.telegraph.co.uk/science/2017/05/22/europe-birthplace-mankind-not-africa-scientists-find/
Mikeius Official
Mikeius Official - Πριν 2 μήνες
Elsa paparezou Μορφωσου
mitsako s
mitsako s - Πριν 2 μήνες
1:47 για σου προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ προ γιαγια.θα μου δωσεις κανα ψιλο γιατι δεν εχω φραγκο;;;
Panos Chaskas
Panos Chaskas - Πριν 2 μήνες
Σοιγα μιν προερχομασται απω πηθικοιδι!1!1!
Stefanos Mitsios
Stefanos Mitsios - Πριν 2 μήνες
Mikeius διαβαζεις dan brown?
Tony Mesome
Tony Mesome - Πριν 2 μήνες
Θελω να ρωτήσω κάτι γνωρίζοντας ότι εδώ δεν είναι φόρουμ και ίσως να μην βγει όπως το θελω. Απολύτως δεκτή η θεωρία σου και δεν ρωτάω κάτι συνομοσιολογικα. Έχω σκεφτεί διάφορες εκδοχές θα ήθελα να ακούσω την εξήγηση σου για το γεγονός ότι σε διαφορά μέρη του κόσμου το νέο αυτο είδος πιθήκου έχει επινοήσει; εφεύρει; Δεν μπορώ να βρω το σωστό ρήμα θα χρησιμοποιήσω λοιπόν καταχρηστικά τον όρο εγκαθιδρύσει αυτο που ονομάζεται πολιτισμός. Με τα πιο αυτονόητα/φυσικά όπως τεχνικές επιβίωσης (ένδυση, ίδρυση οικισμού κτλπα) αλλά και τα πιο "θεωρητικά" όπως λατρεία θεών πολιτικές επιστήμες κτλπα. Λαοί οι οποίοι ήταν άσχετοι μεταξύ τους όπως ιθαγενείς Αμερικής και ευρωπαίοι, όσο και αν ήταν διαφορετικοί, τα πιστεύω τους, οι συνήθειες τους μπορεί να μη λάτρευαν τους ίδιους θεούς η μοιράζονταν κοινές συνήθειες τα μοτίβα όμως αυτών ήταν υπερβολικά όμοια (κατ εμε) για να είναι τυχαία. Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι στο DNA μας να ιδρύσουμε πολιτισμό; Προέκυψε από το γεγονός ότι είμαστε απλά πιο "έξυπνα" ζώα η απλά είχαμε κάποια τύχη σαν είδος. Εμένα αυτο που με ξεπερνά είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι λαοί αν και σε διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους καταλήγουμε με μεταφράσεις, με αποκρυπτογραφήσεις σε κοινές ιδέες και όχι μόνο ο αέρας η αρκούδα το νερό αλλά και το δίκαιο το άδικο.
Vinnie Martin
Vinnie Martin - Πριν 2 μήνες
Η μπλουζα με τον Δαρβινο ρε χαχαχα την φοραει επιτιδες ωραιο gimmick Mikeus
Maria Anna
Maria Anna - Πριν 2 μήνες
αυτη μπλούζα ειναι ΓΑΜΑΤΗΗΗΗΗΗ
Bugs Bunny
Bugs Bunny - Πριν 2 μήνες
Παίρνω πίσω όλες τις Χριστοπαναγίες που σου είχα ρίξει.
manolis E
manolis E - Πριν 2 μήνες
0:06 oxi kai o anthropos.... KAI ESY !!!!
John Tsipas
John Tsipas - Πριν 2 μήνες
εγώ κατάγομαι από τους πιθήκους και τις τρελές αγελάδες!
George Marmaridis
George Marmaridis - Πριν 2 μήνες
mpravo re mikeus - gamaei to series sou, pragmatika
Marios G
Marios G - Πριν 2 μήνες
Ένστικτο του βιασμού είπε το μυξιαρικο, γαμώ την Παναγία σου, καρκίνο σε κάθε ζωτικό όργανο σου
Dimsi The Greek
Dimsi The Greek - Πριν 2 μήνες
Ό νέος vsauce
Κωστας Μαρκιδης
Κωστας Μαρκιδης - Πριν 2 μήνες
Μakeius συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου👍Απλά θέλω να μ απαντήσεις σε μια ερώτηση: Ειπες πως δεν καταγόμαστε από τον χιμπατζι ούτε είμαστε πιο εξελιγμένοι από αυτό απλά ο άνθρωπος και ο χιμπατζης είναι δύο σύγχρονα ζώα με κοινό πρόγονο (όπως εγώ με τον δεύτερο ξάδερφο μ και την προγιαγιά μ) Δλδ εμείς δεν καταγόμαστε από αυτη; Δεν είμαστε η συνέχεια τις γενιας; Σαν ένα οικογενειακό δέντρο όπως είπες. Αν ξεκινήσουμε από τον εαυτό μας και πάμε πίσω πίσω στον χρόνο θα δούμε πως είμασταν το πρώτο κύτταρο. Εάν κατάλαβα καλά μιλάς για εξέλιξη αλλά την απορρίπτεις ταυτόχρονα. Εξήγησε μου παρακαλώ γιατί νομίζω πως ανακατεψες την ιστορία του Δαρβίνου με τα σωστά λόγια σου. Ευχαριστώ πολυ☺
Κωστας Μαρκιδης
Κωστας Μαρκιδης - Πριν 2 μήνες
Και θέλω ακόμα λίγο από τον χρόνο σου. Πιστεύεις στα αλήθεια ότι ένα ζώο μπορεί να αναπτύξει εστο και μετά από εκατοντάδες χρόνια το ένστικτο, την ανάγκη για τροφή, επιβίωση και αναπαραγωγή σε νου, ψυχή, ήθος και αξιες;
Dimitra Sabani
Dimitra Sabani - Πριν 2 μήνες
συνηθως βαριεμαι να μαθαινω νεα πραγματα αλλα ο τροπος που τα εξηγεις και τα δειχνεις με κανει να τα καταλαβαινω απολυτα...σε ευχαριστωω συνεχισε αυτα τα βιντεο
lol lol
lol lol - Πριν 2 μήνες
dhladh ooooooooooloi oi an8rwpoi ths ghs einai makrinotatoi syggeneis logo afths ths kyttarikhs propropropropropropropro giagias? peite an ayto isxyei
Greek Hip-Hop Collection / SepticBeats
Αν λες το ανθρωποειδές της Αφρικής πανω κατω ναι.. Αν αναφέρεσαι στο 1ο κυτταρο που έφερε και πολλαπλασίασε τη ζωή πάλι ναι
MsMinoula
MsMinoula - Πριν 2 μήνες
Ναι κάλιστα κάνουν παιδιά το άλογο με το γάιδαρο και τα παιδιά τους είναι στείρα. Γι αυτό ανήκουν σε άλλο είδος. Αν τα παιδιά τους ήταν αναπαραγωγικώς ικανοί θα ήταν ο ίδιος οργανισμός.
Akis Karapanagiotis
Akis Karapanagiotis - Πριν 2 μήνες
Μιχάλη κάνεις ενα μικρο λαθος σε αυτό το βίντεο. Εισαι κάθετος σε καποιες διατυπωσεις (π.χ. ξεκινησαμε απο την αφρικανικη σαβανα),ενω η ιδια η επιστήμη (οχι η εμπορικη, αλλα η πραγματική που υπάρχει για παρα/προαγει γνωση) ειναι διαλακτικη. Επειδή το κομμάτι των facts με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και λογω επαγγελματικου προσανατολισμου, θεωρω και εν μέρει πιστεύω πως η εννοια γεγονός (fact) αποτελεί πρωτη υλη για ατελειωτες συζητησεις.
TL;DR απλα μην εισαι απολυτος.
Συνέχισε την καλη δουλειά, και δούλεψε λίγο το εκφραστικο κομμάτι. Αυτο που ο Michael (Stevens) κανει καλύτερα απο τον οποιονδήποτε του ειδους (ξερεις γιατι τον αναφερω) ειναι πως ξερει να παιζει στον φακό, οχι απλα να μιλάει. Μπράβο που πας να το φερεις στην Ελλάδα, ηθελα να το κανω καιρο τωρα κι εγω, απλα κατεληξα να ετοιμαζω αλλα πραγματακια και οχι για Ελλάδα. Τεσπα, ξεφυγα. Keep up the good work!
Νατασα Α
Νατασα Α - Πριν 2 μήνες
Πιστεύω το what the fact είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει στην καριέρα σου. Το μπράφ εννοείται ότι είναι ψηλά αλλά προτιμώ αυτό. γνώμη μου
vasilis siozos
vasilis siozos - Πριν 2 μήνες
3:53 Ο πλανητάκος μας είναι το κέντρο του κόσμου. Για την ακρίβεια οπουδήποτε σημείο είναι το κέντρο του κόσμου.
TheDonutAddict
TheDonutAddict - Πριν 2 μήνες
Deal with it
Amok Tribal
Amok Tribal - Πριν 2 μήνες
Το αγαπημένο μου what the fact
ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ - Πριν 2 μήνες
mikeus proti fora grafw scholio, elpizw na piasei topo! tha ithela na analiseis tin zwodes fisi mas panw sto antitheto filo stis antidraseis pou pou den mporoume na eleksoume ki as prospathoume
Greek Hip-Hop Collection / SepticBeats
Ορμόνες και ένστικτα, biology and chemistry rules
Huanite GT
Huanite GT - Πριν 2 μήνες
vsk o mikeus moiazei ligo me pithikaki
Teo T
Teo T - Πριν 2 μήνες
Nai alla den eksigiseis efoson ekeinh h dhthen piramida tou pithikou mexri thn kataliksh ston anthrwpo den isxuei tote pws egine h olh katastasi? sigoura uphrxe kapoia prwth emfanish tou spermatozwariou kai wariou me genetika stoixeia anthrwpou ta opoia eixan mia arxikh morfh kai ustera ekselixthikan ston anthrwpo an auto me thn ekseliksh tou pithikou ston anthrwpo ana ekatommuria xronia den isxuei tote prepei na uparxei mia arxikh morfh den ginete na proilthe etsi sto asxeto einai san na les kati to opoio den mporeis na eksigiseis
Kappa
Kappa - Πριν 2 μήνες
Μακάρι όλα τα κανάλια να σου παρείχαν τέτοιες χρήσιμες πληροφορίες Mike... Σε ευχαριστούμε! !!!
Survivor 2
Survivor 2 - Πριν 2 μήνες
aporw me olous esas tous anegefalous viewers pou sinfonite kai mazi tou , plin ta 420 dislike.
o anthropos leei anti epistimonikes saxlamares kai tin parapliroforisi tin exei stis 9 apo tis 10 lekseis tou, pou aporw an to kanei epitides skopima dld, h einai toso xazoulis logo ipsous?. mou dineis tin aformi mikeius na kanw antivideo kai an se kseftilisw alithia .
4fun 4fun
4fun 4fun - Πριν ημέρα
Με τέτοιο όνομα δεν αξιζεις να μιλάς...
Greek Hip-Hop Collection / SepticBeats
Ανοιξε κανα βιβλίο, διάβασε καμια έγκυρη ανάλυση, αν βρεις κατι διαφορετικό πες μου
Καστρινάκης Σταύρος
Καστρινάκης Σταύρος - Πριν 2 μήνες
Συγνώμη πωε ειναι δυνατον να είμαστε ένα από τα 5 είδη πιθήκου…να μην καταγόμαστε από αυτόν αλλά έχουμε κοινό πρόγονο?
Mikeius Official
Mikeius Official - Πριν 2 μήνες
Καστρινάκης Σταύρος Dude. Come on. Ποιητική αδεια
Dimitris Gidas
Dimitris Gidas - Πριν 2 μήνες
Mike θα ηθελα να το διαβασεις το σχολιο μου.
Κατ αρχάς συμφωνω σε ολα.
Κατα δεύτερον την πρίζα μπορώ να την "τιθασευσω", ελέγχοντας την σωστη λειτουργία της με τους γνωστους σε ολους μας σύγχρονους τρόπους.
Απεναντιας η κατσαρίδα ειναι κατι που δεν μπορώ να την ελεγξω η να την αποφύγω στο ιδιο ποσοστο με την άψυχη πρίζα. Οσο και εντομοκτονο να ρίξω και οση και υγειηνη να εχω στο σπιτι μου θα μου βαλει τα γυαλια.
Το point ειναι οτι παρ ολο που η πρίζα ειναι πιο επικίνδυνη δεν διαθέτει μυαλο ενω η κατσαρίδα εχει αν και μικρό (συγκριτικά με εμας, δεν περνω και όρκο)
Δεν γινεται να φοβηθώ την πρίζα οσο και να εξικοιωθει ο άνθρωπος στο αστικο χάος.
Thank you in advance κοντε!
Χρήστος Γκορτζής
Χρήστος Γκορτζής - Πριν 2 μήνες
Makeius επειδή έτυχε να το ψάξω έχουν γίνει προσπάθειες να δημιουργήθει ένα υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου και ήταν όλες αποτυχημένες. Ακόμα και το dna είναι τόσο κοντά υπάρχουν αρκετές διαφορές που δέν το κάνουν εύκολο να γίνει.
Evil Morty
Evil Morty - Πριν 2 μήνες
Η προ-προ-προ-προ-προ γιαγια μου εζησε επι τουρκοκρατιας και τη λεγανε Ευτερπη. οχι Πρωκαριοτικο κυτταρο ΑΑΑ-001-01
Coup de Grace
Coup de Grace - Πριν 2 μήνες
καλά αυτό με τις πρίζες ήταν αμπελοφιλοσοφία της πούτσας πραγματικά.μας δείχνεις ένα κομμάτι πλαστικό και πρέπει να φοβηθούμε τι; σαν να σου δείξω ένα αεροπλάνο και εσύ πρέπει να φοβηθείς; επειδή εγώ μπορεί να εννοώ να πέσεις απ αυτό; μηδέν επαφή πραγματικά
Mikeius Official
Mikeius Official - Πριν 2 μήνες
Coup de Grace Ξαναδες το μέχρι να το καταλάβεις
Jimmy Dris
Jimmy Dris - Πριν 2 μήνες
Θα μπορουσες να κανεις ενα Part.2 σε αυτο το θεμα και να εξηγεις γιατι διαφερουμε απο τις αλλες ρατσες μας ; (π.χ. Η πατουσες μας που δεν εχουν αντιχειρα ή γενικοτερα γιατι διαφερουμε τοσο εξωτερικα αφου ειμαστε το ιδιο ζωο, ενω οι αλλες 4 ρατσες μας μοιαζουν περισσοτερο;)
Alex
Alex - Πριν 2 μήνες
Απο τις πιο τιμιες και ομορφες "Σειρες" στον σωληνα. Δυστηχως οσο οξυμωρο και να ακουγετε απο κατι τετοιες ιδεες μορφονόμαστε και διεγειρετε η περιεργια μας περισσοτερο μεσα σε 6 λεπτα, παρα μεσα σε 16 χρονια εκπαιδευσης.
katerina kat
katerina kat - Πριν 2 μήνες
Ρε τι σειραρα ειναι αυτη μικεκακικιους?????δεν εχω ξαναδει κατι αναλογο στο ελληνικο youtube !!πραγματικα οτι πιο καλογυρισμενο και αξιολογο εχω δει εδω και καιρο!πολλα μπραβο!!
Thanasis Kai Oxi Vasilis
Thanasis Kai Oxi Vasilis - Πριν 2 μήνες
Fun fuct έχει αποδειχτεί απο έρευνες οτι οι περισσότεροι άνθρωποι στον πόλεμο όταν πυροβολούσαν προς τον εχθρό ασυναίσθητα απέφευγαν να τον στοχεύσουν άμεσα γιατι αυτό το "πιθηκάκι" μας κάνει να νιώθουμε συμπόνια για τους άλλουν ανθρώπους. Τα ποσοστά διαφέρουν απο έρευνα σε έρευνα αλλά γενικά τείνουν να μας δείχνουν οτι ακόμα και στον πόλεμο κανένας δεν έχει όρεξη να σκοτώσει τον άλλο.
Αυτό ομως άρχισε να αλλάζει απο τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και μετά όταν ξεκίνησαν σιγα σιγά να χρησιμοποιούν διάφορα ψυχολογικά τρικ για να αυξήσουν τα ποσοστά των στρατιωτών που πυροβολάν με σκοπό να σκοτώσουν πραγματικά τον εχθρό.
Και δεν έμειναν μόνο στα ψυχολογικά τρικ χρησιμοποιούν και ψυχοτρόπα φάρμακα όπου οχι μονο ντοπάρουν τους στρατιώτες αλλά τους μετατρέπουν σε δολοφόνους χωρίς τύψεις. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το ISIS όπου πάρα πολλοί τζιχαντιστες αποκαλύφθηκε οτι έπαιρναν Captagon όπου σύμφωνα με την DEA έχει διεγερτική δράση και μπορεί μεταξύ άλλων να προκαλέσει ευφορία, καταστολή της ανάγκης για ύπνο και φαγητό, αυξημένη αυτοπεποίθηση και μειωμένη αίσθηση του κινδύνου και της αμφιβολίας. Το Captagon μπορεί να κάνει το χρήστη να έχει την ψευδαίσθηση οτι είναι άτρωτος.
mourmoura
mourmoura - Πριν 2 μήνες
ο βιασμός είναι προϊόν εκδίκησης, όχι ακατάσχετης σεξουαλικής επιθυμίας
Anastasia F
Anastasia F - Πριν 2 μήνες
Η σειρά είναι πολύ αξιόλογη! Είναι προφανές ότι μελετάς αρκετά το κάθε σου θέμα οπότε θα σου πρότεινα να αναγράφεις την βιβλιογραφία σου στην περιγραφή του βίντεο για να μπορεί να ανατρέχει όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα για το θέμα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται το βίντεο σου πιο εμπεριστατωμένο και λιγότερο αμφισβητήσιμο. Είναι πολύ εύκολο μέσα σε έναν αριθμό επιστημονικά αποδεδειγμένων πληροφοριών να πετάς και μερικές άλλες οι οποίες είναι είτε αμφιλεγόμενες είτε προσωπικές σου γνώμες και να παρουσιάζονται και αυτές ως ''facts''. Δεν σε κατηγορώ ούτε ότι το κάνεις και αν το κάνεις δεν θεώρω ότι το κάνεις εσκεμμένα. Εκφράζω απλώς έναν προβληματισμό μου!
Steve2018 Gaming GR
Steve2018 Gaming GR - Πριν 2 μήνες
Υπάρχει και ο 12ος, ο καλύτερος ραπερ
Christos Ziogas
Christos Ziogas - Πριν 2 μήνες
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-b74aca444a2e8371fb4b60a2d36b245f
INTERNATIONAL UPRISING
INTERNATIONAL UPRISING - Πριν 2 μήνες
3:01 xaxaxaxaxa.
to krevati m einai kollita me ton toixo kai etsi opws einai to ksulo tou krevatiou m apo thn plevra p koimamai exei ena orizontio keno kai apo panw orizontio ksulo pou enwnei ta 2 panw kontaria(aristero deksi). Sto kentro tou kenou pou akoumpaei ston toixo exei mia priza elaxista panw apo to ypsos tou strwmatos dld panw kato sto upsos tou maksilariou panw sto stroma. E den koimamai pote an den exw valei ena kalodio na stin priza gia na tin kleinei(sinithws tou fortisti) gt fovamai min akoumpisw thn wra pou koimamai.
mnls0
mnls0 - Πριν 2 μήνες
Μία διαπίστωση - απορία : Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις σύγχρονες συνθήκες που όμως ο ίδιος κατασκεύασε. Και μία σκέτη απορία: Τα συναισθήματα που υπάρχουν στον εγκέφαλο από τόσο παλιά, πώς δημιουργήθηκαν; Πώς γράφτηκε το software που τα παράγει την κατάλληλη στιγμή;
Alex Silva
Alex Silva - Πριν 2 μήνες
Συγχαρητήρια για τα καταπληκτικά βιντέο που δημιουργείς.
Συνέχισε σε αυτό το πλαίσιο !
monica iacovou
monica iacovou - Πριν 2 μήνες
ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που έχω να βλέπω στο ίντερνετ.. συνέχισε έτσι, ήδη ο κόσμος άρχισε να βλέπει πόσο εκπληκτικός είσαι
Αλέξανδρος Κοπραλής
Αλέξανδρος Κοπραλής - Πριν 2 μήνες
Ο εγκεφαλος μου εκανε blue screen of death αφου ειδα το βιντεο
Αλέξανδρος Κοπραλής
Αλέξανδρος Κοπραλής - Πριν 2 μήνες
Το μπλουζακι γαμησε
Lil bill apo mikros sthn alitia
Lil bill apo mikros sthn alitia - Πριν 2 μήνες
Oραια πάω να γάμισω μια μαϊμού
Didaktoria Propelariatou
Didaktoria Propelariatou - Πριν 2 μήνες
Καλησπέρα. Δεν διάβασα όλα τα σχόλια, οπότε μπορεί να το έχει αναφέρει ήδη και κάποιος άλλος: Σχετικά με το ποιοι ειναι οι πέντε πίθηκοι, υπάρχει και η άποψη ότι ο μπονόμπο και ο χιμπαντζής προσμετρούνται μαζί, ως είδη του γένους Παν, οπότε ο πέμπτος πίθηκος είναι ο γίββωνας. Ο Ρίτσαρντ Ντόουκινς συμμερίζεται αυτή την άποψη.
george giannopoulos
george giannopoulos - Πριν 2 μήνες
Ωραια η διαφημιση σου στη τηλεοραση μαικ
Jungkook bunny
Jungkook bunny - Πριν 2 μήνες
Μπορεις να κανεις για την χαμενη Ατλαντιδα;
Dimitris Danakourtis
Dimitris Danakourtis - Πριν 2 μήνες
Βιντεο για πνευματισμο και ψυχη?
Επόμενο