NO VIDEO :o(

Al Pazar - 1 Dhjetor 2018 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus

239
52
 
Σχόλια
American Woman
American Woman - Πριν 11 ημέρες
Parisi u dogj keq kete fundjave.
gilbert kasnija
gilbert kasnija - Πριν 11 ημέρες
me shume nga te gjithe qesh goni me keto idiotlliqe😀😛
Aneta Mojsidhi
Aneta Mojsidhi - Πριν 11 ημέρες
ndoshta veshtrisit jan kudo...por ketu ne greqi vetem se ushqimi smungon..qumesht ha po gjete ne shqiperi dhe ate ta shet sa do fshati
nike shkambi
nike shkambi - Πριν 12 ημέρες
Keta te dy lolot. Beni noj dit pushim se noshta duket al pazari ma mir pa ju
Emilia Emi
Emilia Emi - Πριν 12 ημέρες
Ca esht ky humor si qeshin fshatarkat
gilbert kasnija
gilbert kasnija - Πριν 11 ημέρες
me shume qesh goni me budallalleqet e tij😀
Aneta Mojsidhi
Aneta Mojsidhi - Πριν 11 ημέρες
ahahah po se imer kamera ndaj qeshin
IGLI LIME
IGLI LIME - Πριν 12 ημέρες
23:37 😂😂😂
IGLI LIME
IGLI LIME - Πριν 12 ημέρες
😂😂😂😂
ledi xhydo
ledi xhydo - Πριν 12 ημέρες
mos u largoni shqipare rrini vuani ketu prisni te behet mir nga rama basha monika meta muti kaka, rrini punoni per 2 qint mi lek
ledi xhydo
ledi xhydo - Πριν 11 ημέρες
how how how can i find. here is a disaster
American Woman
American Woman - Πριν 11 ημέρες
Get a working visa for the US. Trump is Making America Great Again.
Emilia Emi
Emilia Emi - Πριν 12 ημέρες
Harrove gramozin 😁
Επόμενο